Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Stanley
SKU   FMHT83550-1

Stanley FMHT83550-1 Fatmax Lyft Tradelift

Stanley FMHT83552-1 Handlyft erbjuder en imponerande kombination av kraft och precision för professionellt bruk. Med upp till 150 kg i lyftkapacitet och en push down-spak för enklare hantering av tunga föremål, är detta verktyg idealiskt för enskilda operatörer. Den har även handfri användning, en säkerhetsfunktion för fullständig frigöring, och finjustering för nivellering. Dess stabila konstruktion och stora grundplatta säkerställer säker användning och förhindrar att verktyget välter, vilket gör det oumbärligt i professionella sammanhang.

In stock
product.showwarehousestatus
1 494,00 kr

product.fulldescription

Stanley FMHT83550-1 Handlyft är det ultimata verktyget för att en ensam person ska kunna utföra lyft i professionella applikationer. Med en heavy duty prestanda som klarar av att lyfta upp till 150 kg, möjliggör detta verktyg för användaren att enkelt manövrera och lyfta tunga föremål med minimal ansträngning. Den push down-spak som är skyddad och förstärkt, tillsammans med en handfri funktion som tillåter fotmanövrering, ger en optimal ergonomisk användarupplevelse.

Verktyget har också en infälld knapp för fullsläppning, en viktig säkerhetsfunktion som förhindrar oavsiktlig aktivering och potentiell skada på material eller användare. Finjusteringsfunktionen låter dig sänka lyftplattan med 2,5 mm per vipp, vilket ger exakta justeringar vid nivellering av objekt. Den vinklade kanten underlättar insättning under låga föremål och ger enkel tillgång till arbetsområdet.

För säker och stabil användning är verktyget utrustat med fyra försänkta skruvhål för förankring, samt en stor grundplatta som ökar stabiliteten och förhindrar vältring. Med en lyftkapacitet från 7 till 220mm och basdimensioner på 6x170x125mm, är Stanley Handlyft FMHT83550-1 ett mångsidigt och nödvändigt verktyg för byggplatser, verkstäder och andra miljöer där tunga föremål behöver lyftas och nivelleras regelbundet.

- Enmansarbete i professionella applikationer
- Upp till 150 kg lyftkraft
- Förstärkt och skyddad push down-spak
- Handfri användning möjlig
- Infälld knapp för säker fullsläppning
- Finjustering upp till 2,5 mm per vipp
- Stor grundplatta för extra stabilitet
- Basdimensioner som underlättar förvaring och transport

Användningsområden
Stanley FMHT83550-1 Handlyft är idealiskt för yrkesverksamma inom bygg och industri, samt för dem som regelbundet arbetar med tunga material. Det är ett oumbärligt verktyg för situationer som kräver säkert och precist lyftande, hantering och nivellering av olika föremål, och dess kompakta storlek gör det lätt att förvara och ta med på olika arbetsplatser.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

10 994,00 kr