Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Stanley
SKU   1-94-210

Stanley 1-94-210 FATMAX Förvaringssystem

Stanley Fatmax 1-94-210 är en mångsidig och robust utfällbar Rolling Workshop, perfekt för hantverkare som behöver transportera stora mängder verktyg och material. Med slitstarka hjul, fyra nivåer av förvaring, och specialfack, är det en idealisk lösning för effektiv arbetsplatsorganisation.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
1 387,00 kr

product.fulldescription

Stanley Fatmax 1-94-210 erbjuder en exceptionell lösning för hantverkare och yrkesverksamma som behöver en pålitlig och rymlig förvaringslösning för sina verktyg och material. Denna utfällbara Rolling Workshop är designad för att underlätta transport och organisation av en stor mängd utrustning, vilket sparar tid och ansträngning på arbetsplatsen.

Med sina slitstarka och vägtestade hjul är denna verktygsväska utformad för att enkelt hantera tuffa arbetsplatser och ojämna ytor. Den öppnas smidigt upp i fyra nivåer, vilket ger enkel åtkomst till alla verktyg och material.

Den stora underdelen av verktygsväskan är perfekt för att förvara skrymmande material och utrustning som färgburkar, stora komponenter och elverktyg. Verktygslådan på toppen har ett löstagbart tråg som är idealiskt för mindre verktyg och tillbehör, och passar perfekt i det utfällda locket.

Ett stort och justerbart fack är inbyggt för att förvara spikar, skruvar och andra små tillbehör. Med löstagbara avdelare kan du anpassa förvaringsutrymmet efter dina specifika behov. Dessutom är verktygslådans lock utrustat med ett V-spår, vilket är praktiskt för arbete med virke och rör.

Stanleys Verktygsväska FATMAX 1-94-210 har måtten 54,9x73,3x41,3mm, vilket gör den rymlig nog för att rymma en stor mängd verktyg och material, samtidigt som den är kompakt nog för enkel transport och förvaring.

- Slitstarka och vägtestade hjul för enkel transport.
- Fyra nivåer av förvaring för optimal organisation.
- Stor underdel för skrymmande material och utrustning.
- Löstagbart tråg och justerbart fack för små verktyg och tillbehör.
- Löstagbara avdelare för anpassad förvaring.
- V-spår i locket för arbete med virke och rör.
- Kompakt och rymlig design.

Stanley Fatmax 1-94-210 är en idealisk förvaringslösning för hantverkare som behöver en effektiv och pålitlig metod för att transportera och organisera en stor mängd verktyg och material. Med dess mångsidiga förvaringsmöjligheter och slitstarka konstruktion är det en oumbärlig del av varje yrkesverksammas utrustning.

Användningsområden
Byggarbetsplatser
Renoveringsprojekt
Verkstäder
Hantverksarbeten

product.downloads

Customers who bought this item also bought

54,00 kr
199,00 kr
542,00 kr
854,00 kr
218,00 kr
399,00 kr