Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Stanley
SKU   0-10-237

Stanley 0-10-237 Universalkniv Autoload

Stanley 0-10-237 Universalkniv med autoload-funktion är det ultimata verktyget för effektiva och smidiga knivbladsbyten. Med ett ergonomiskt gummigrepp erbjuder denna kniv överlägsen komfort och kontroll. Dess unika design med smal nos är idealisk för precision i gipstillämpningar, och den är kompatibel med alla TK-blad. För enkelhetens skull levereras kniven med 5 extra blad, vilket gör den perfekt för en mängd olika arbetsuppgifter.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Fyndhörnan

Fyndhörnan är en unik destination för alla som söker högkvalitativa verktyg, maskiner och tillbehör till oslagbara priser. Här hittar du allt från handverktyg till avancerade maskiner till kraftigt reducerade priser. Varje produkt i Fyndhörnan är noga utvald för att säkerställa både kvalitet och funktionalitet. Det är platsen för smarta köpare som vill göra riktiga fynd. Men kom ihåg, alla erbjudanden gäller endast så länge lagret räcker, så det gäller att vara snabb!

124,00 kr

product.fulldescription

Introducerar Stanley 0-10-237 Universalkniv, en måste-ha för proffs och DIY-entusiaster som kräver precision och effektivitet i sitt arbete. Denna innovativa kniv har en autoload-funktion, vilket innebär att byten av knivblad är snabba och lätta utan att kompromissa med säkerheten.

Ergonomi står i centrum för denna design, med ett mjukt gummigrepp som minskar trötthet och ökar användarkomforten under långa arbetspass. Denna funktion gör verktyget till en förlängning av din hand, vilket ger maximal kontroll över varje snitt. För att ytterligare förbättra användarupplevelsen är kniven utrustad med en inbyggd förvaring som snabbt ger dig tillgång till nya blad, vilket garanterar att du alltid är redo för nästa uppgift.

Stanley 0-10-237 skiljer sig från mängden med sin smala nosdesign, som gör den perfekt för specifika tillämpningar som gipsarbete, där precision är avgörande. Dess universalitet bekräftas av dess kompatibilitet med alla TK-blad, vilket ger en mångsidighet som är svår att matcha. Levereras med 5 extra blad, denna universalkniv är redo att ta sig an en mängd olika arbetsuppgifter direkt ur förpackningen.

- Autoload-funktion för snabba och lätta bladbyten.
- Ergonomiskt mjukt gummigrepp för ökad komfort och kontroll.
- Inbyggd förvaring för snabb åtkomst till nya blad.
- Smal nosdesign idealisk för precision i gipstillämpningar.
- Kompatibel med alla TK-blad, vilket ökar mångsidigheten.
- Levereras med 5 extra blad för omedelbar användning.

Stanley 0-10-237 Universalkniv med autoload-funktion erbjuder oslagbar komfort, precision och mångsidighet för en rad olika arbetsuppgifter, komplett med 5 extra blad.

Användningsområden
Snickeri och hantverk.
Gipsarbete och finjusteringar.
Allmänt DIY-arbete och hemreparationer.
Packningsöppning och materialbearbetning.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

8,00 kr
31,00 kr
99,00 kr
247,00 kr
124,00 kr
353,00 kr
278,00 kr
87,00 kr