Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Speedheater
SKU   1-700-C

Speedheater 1-700-C Cobra Färgborttagare 700W

Speedheater Cobra är en revolutionerande färgborttagare, perfekt för svårtillgängliga utrymmen. Med sin kraftfulla 700W effekt och kompakta design, mjukar den upp färg på sekunder. Idealisk för finsnickerier, fönsterkarmar och antikviteter, erbjuder Cobra en säker och miljövänlig IR-teknik för effektiv färgborttagning.

In stock
product.showwarehousestatus
2 990,00 kr

product.fulldescription

Speedheater Cobra revolutionerar färgborttagning med sin unika förmåga att nå och effektivt behandla områden som tidigare varit svåra att hantera. Denna kompakta och kraftfulla enhet, vägande endast 600 gram, är perfekt för professionella hantverkare och DIY-entusiaster som arbetar med finsnickerier, antikviteter, fönsterkarmar, lister och marina detaljer.

Speedheater Cobra använder avancerad IR-teknik för att snabbt mjuka upp färg, kitt och lack på en mängd olika ytor som trä, metall och betong. Dess effektiva 700W motor och 220-240V spänning säkerställer att färgen släpper från underlaget på bara några sekunder, vilket gör arbetet både snabbare och säkrare. Med en värmeyta på 90 x 70 mm, är Cobra designad för att maximera effektiviteten utan att kompromissa med precisionen.

Speedheater Cobra är inte bara effektiv utan också miljövänlig och säker att använda. Den skonsamma IR-tekniken minimerar riskerna för skadliga ångor och överhettning, vilket gör den till ett idealiskt verktyg för både inomhus- och utomhusbruk. Dess ergonomiska design och lätta konstruktion gör den enkel att hantera, även under längre arbetspass.

- Effektiv färgborttagning på svårtillgängliga ytor.
- Lätt och ergonomisk design för enkel hantering.
- Miljövänlig och säker IR-teknik.
- Snabb uppvärmning för effektivt arbete.
- Användbar på en mängd olika ytor inklusive trä, metall och betong.

Speedheater Cobra är det ultimata verktyget för färgborttagning, perfekt för professionella hantverkare och DIY-entusiaster. Dess avancerade IR-teknik och ergonomiska design gör den till en oumbärlig del av din verktygslåda.

Användningsområden
Finsnickerier och möbler.
Fönsterkarmar, lister och antikviteter.
Marina detaljer.
Färgborttagning på trä, metall och betong.

Tekniska data
Effekt 700 W
Spänning 220 – 240 V
Anslutning Enfas växelström med skyddsjord
Total längd 355 mm
Bredd 95 mm
Värmeyta 90 X 70 mm
Vikt 600 g

product.downloads

Customers who bought this item also bought

728,00 kr
332,00 kr
332,00 kr
332,00 kr
342,00 kr
122,00 kr
147,00 kr
197,00 kr