Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Senco
SKU   AFL0004

Senco Tryckluftsslang Standard Ø10mm 15m

Senco Tryckluftsslang AA1510L Ø10MM, 15M är en robust och flexibel slang idealisk för byggarbetsplatser och verkstäder. Den behåller sin flexibilitet även vid låga temperaturer (-5°C) och minimerar snubbelrisker genom att inte bilda öglor. Slangen levereras komplett med koppling och nippel.

In stock
product.showwarehousestatus
699,00 kr

product.fulldescription

Senco Tryckluftsslang AA1510L är en högkvalitativ och hållbar slang designad för krävande miljöer som byggarbetsplatser och verkstäder. Med en diameter på 10mm och en längd på 15 meter, erbjuder denna slang en utmärkt räckvidd och flexibilitet för en mängd olika tryckluftsdrivna verktyg och applikationer.

En av de mest framträdande egenskaperna hos Senco Tryckluftsslang AA1510L är dess förmåga att förbli flexibel även vid låga temperaturer, ner till -5°C. Detta är särskilt viktigt i kalla arbetsmiljöer, där vanliga slangar kan bli styva och svåra att hantera. Sencos slang bibehåller sin flexibilitet, vilket underlättar arbete och ökar produktiviteten även under kalla förhållanden.

Dessutom är slangens design optimerad för att minimera risken för att bilda öglor som kan utgöra en snubbelrisk. Detta är en viktig säkerhetsaspekt, särskilt på byggarbetsplatser där snubbelrisker kan leda till allvarliga olyckor. Genom att använda denna slang kan du öka säkerheten och minska risken för olyckor på arbetsplatsen.

Slangen levereras komplett med koppling och nippel, vilket gör den redo att användas direkt ur förpackningen. Detta sparar tid och gör det enkelt att ansluta till olika tryckluftsverktyg utan behov av ytterligare tillbehör.

- Robust och hållbar för användning i krävande miljöer.
- Förblir flexibel vid låga temperaturer ner till -5°C.
- Designad för att minimera snubbelrisker.
- Komplett med koppling och nippel för omedelbar användning.

Senco Tryckluftsslang AA1510L Ø10MM, 15M är en pålitlig och användarvänlig lösning för alla dina tryckluftsbehov. Dess flexibilitet och säkerhetsdesign gör den idealisk för både byggarbetsplatser och verkstäder.

Användningsområden
Byggarbetsplatser
Verkstäder
Industriella applikationer

product.downloads

Customers who bought this item also bought

86,00 kr
35,00 kr
32,00 kr
80,00 kr
2 684,00 kr
167,00 kr
55,00 kr
36,00 kr