Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Scrubs
SKU   422072

SCRUBS våtservett 72 duk/fp

Scrubs Våtservett är en patenterad och marknadsledande universalduk för rengöring av händer, verktyg och komponenter. Den löser, rengör och absorberar effektivt olja, fett, tjära, asfalt, trycksvärta, kåda, färg, lim, fogmassa, plast, vax och silikon. Inget behov av vatten, lösningsmedel eller eftertorkning. Paketet innehåller 72st dukar.

In stock
product.showwarehousestatus
256,00 kr

product.fulldescription

Scrubs Våtservett är ett unikt, patenterat rengöringssystem utformat för att underlätta rengöring på arbetsplatsen eller på språng. Den är en universalduk av högsta kvalitet, lämplig för en mängd olika rengöringsuppgifter, inklusive att ta bort svår smuts som olja, fett, tjära, asfalt, trycksvärta, kåda, färg, lim, fogmassa, plast, vax och silikon.

Våtservetterna erbjuder en trippelverkande lösning - de löser upp smuts och grime, rengör ytan och absorberar sedan den lösta smutsen, vilket lämnar en ren och konditionerad yta bakom. En stor fördel är att de inte kräver vatten, lösningsmedel eller eftertorkning, vilket gör dem idealiska för användning i alla miljöer, inklusive de som är vattenbegränsade eller där det traditionella rengöringsverktyget inte är lämpligt.

Scrubs Våtservett är miljövänliga, gjorda av mjukt non-woven material som kan återvinnas efter användning. De levereras i ett paket med 72 servetter, vilket gör dem kostnadseffektiva och lätta att förvara.

- Trippelverkande rengöring: löser upp, rengör och absorberar smuts.
- Effektiv mot en rad svåra smuts som olja och fett.
- Kräver inget vatten, lösningsmedel eller eftertorkning.
- Miljövänligt, non-woven material som kan återvinnas.
- Lätt att förvara och transportera med 72 servetter per paket.
- Kostnadseffektiv rengöringslösning.
- Lämplig för en mängd olika miljöer.
- Patenterad, marknadsledande produkt.

Scrubs Våtservett är en marknadsledande, patenterad rengöringsduk som löser upp, rengör och absorberar smuts effektivt. Den är lämplig för en mängd olika miljöer och behöver ingen vatten, lösningsmedel eller eftertorkning. Våtservetterna är miljövänliga och kommer i ett paket med 72 st.

Användningsområden
Händer, verktyg, komponenter, byggplatser, verkstäder, hushåll, kontor, bilverkstäder, campingplatser etc.

VARNING
Endast för utvärtes bruk. Förvaras oåtkomligt för barn. Framkallar irritation vid ögonkontakt, spola genast med vatten.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

49,00 kr
30,00 kr
16,00 kr
12,00 kr
17,00 kr
213,00 kr
445,00 kr
95,00 kr