Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Scrubs
SKU   91930

Scrubs Stainless Steel Cleaner Towel 30 duk/fp

Stainless Steel Cleaner Towel är den idealiska lösningen för snabb och effektiv rengöring av rostfria ytor. Från vitvaror till hissar, tar denna duk bort smuts, kladd och oxidation samtidigt som den skyddar mot fläckar och oxidation. Perfekt för hem, hotell, restauranger och industriell användning.

In stock
product.showwarehousestatus
170,00 kr

product.fulldescription

När det kommer till rengöring av rostfria ytor, finns det inget snabbare eller mer effektivt än Stainless Steel Cleaner Towel. Designad för att ge skimmer till dina rostfria stålytor, eliminerar denna duk snabbt smuts, kladd och andra oönskade märken.

En av de stora fördelarna med denna produkt är dess förmåga att skydda mot vanliga problem som fingeravtryck, vattenfläckar och fett. Dessutom hjälper den till att förhindra oxidation, vilket säkerställer att dina rostfria ytor förblir i toppskick under längre tid.

Varje duk är framställd av non-woven material och är impregnerad med en alkoholbaserad mineralolja, vilket säkerställer en grundlig rengöring varje gång. Men detta är inte bara för rostfritt stål - denna rengöringsduk kan också användas tryggt på andra metaller som koppar, brons, krom, mässing och aluminium. Den är även säker för porslin och keramik.

Oavsett om du använder den i ditt hemkök eller på en hektisk restaurang, kommer denna duk att bli din gå-till-lösning för att hålla dina ytor skinande rena. Välj mellan en burk med 30 dukar eller en enkel förpackning beroende på ditt behov.

- Snabb och effektiv rengöring av rostfria ytor.
- Skyddar mot fläckar som fingeravtryck, vatten och fett.
- Förhindrar oxidation för att hålla ytor i bästa skick.
- Tillverkad av non-woven material med alkoholbaserad mineralolja.
- Mångsidig: Kan användas på en mängd olika metaller och ytor.
- Finns i praktiska förpackningsalternativ för olika behov.

Stainless Steel Cleaner Towel erbjuder en överlägsen rengöringslösning för rostfria ytor. Denna effektiva duk tar bort smuts, skyddar mot fläckar och förhindrar oxidation. Passar för användning på en mängd metaller och ytor, den är idealisk för hem, hotell, restauranger och industri. Välj mellan burk med 30 dukar eller enstycksförpackning.

Användningsområden
Vitvaror
Hissar
Rulltrappor
Köksutrustning på hotell och restauranger
Industriella maskiner och utrustningar

product.downloads

Customers who bought this item also bought

16,00 kr
78,00 kr
118,00 kr
12,00 kr
299,00 kr
325,00 kr
393,00 kr
5 195,00 kr