Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: RiMAC
SKU   510454SIS

R!MAC spetsmunstycke

R!MAC Spetsmunstycke är ett idealiskt tillbehör för RIMAC MAPgas brännare, utformat för mindre värmearbeten. Detta munstycke är perfekt för hårdlödning och uppvärmning med en mer precis låga, särskilt i trånga utrymmen. Dess specialdesign ger användaren ökad precision och kontroll, vilket är avgörande för effektiva och säkra värmearbeten.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
359,00 kr

product.fulldescription

R!MAC Spetsmunstycke är en viktig komponent för alla som använder RIMAC MAPgas brännare för mindre värmearbeten. Detta munstycke är speciellt utformat för att ge en mer precis och kontrollerad låga, vilket är nödvändigt för arbeten som kräver hög precision, såsom hårdlödning.

Detta spetsmunstycke är idealiskt för uppvärmning i trånga utrymmen där standardmunstycken inte kan nå eller där en mer fokuserad låga behövs. Dess design säkerställer att värmen koncentreras till en specifik punkt, vilket minskar risken för skador på omgivande material och ökar effektiviteten i arbetet.

R!MAC Spetsmunstycke är tillverkat av högkvalitativa material som garanterar lång hållbarhet och pålitlig prestanda. Det är enkelt att installera och passar perfekt till RIMACS Mapgas brännare, vilket gör det till ett måste för alla som regelbundet utför mindre värmearbeten.

- Perfekt för hårdlödning och precisionsuppvärmning.
- Idealisk för användning i trånga utrymmen.
- Ger en mer precis och kontrollerad låga.
- Tillverkat av högkvalitativa material för lång hållbarhet.
- Enkel installation och kompatibilitet med RIMAC MAPgas brännare.

R!MAC Spetsmunstycke är ett oumbärligt tillbehör för RIMAC MAPgas brännare, perfekt för mindre värmearbeten som kräver precision och kontroll.

Användningsområden
Hårdlödning.
Precisionsuppvärmning i trånga utrymmen.
Mindre värmearbeten.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

260,00 kr
1 502,00 kr
498,00 kr
4 313,00 kr
359,00 kr
587,00 kr
182,00 kr
369,00 kr