Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: RiMAC
SKU   503498SIS

R!MAC Mixgas butan/propan 330gr

Påfyllnadsgas för RiMAC Mixgas produkter.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
56,00 kr

product.fulldescription

R!MAC Mixgas butan/propan 330gr är en blandning av butan- och propangas i en behändig 330 grams patron. Denna mixgas används ofta för att driva bärbara gasdrivna verktyg såsom ogräsbrännare, campingkök, lödkolvar och andra enheter som kräver gas som bränsle.

- Högenergi: Blandningen av butan och propan ger en hög energitäthet, vilket resulterar i en kraftfull och effektiv förbränning för de enheter som använder den.
- Lätt och bärbar: 330 grams patronen är lätt och enkel att bära, vilket gör den idealisk för användning i bärbara verktyg och vid aktiviteter utomhus.
- Allvädersprestanda: Mixgasen fungerar bra under olika väderförhållanden, vilket gör den till ett pålitligt val för utomhusbruk.
- Lång livslängd: Patronen kan användas flera gånger, beroende på användningsintensiteten och vilken enhet den används i.
- Lätt att ansluta: Mixgaspatronen är enkel att ansluta till de flesta gasdrivna verktyg och enheter med en kompatibel koppling.
- Frysbeständig: Blandningen av butan och propan fryser inte vid låga temperaturer, vilket gör den lämplig för användning även under kalla förhållanden.

För att använda R!MAC Mixgas butan/propan 330gr, följ tillverkarens anvisningar för den specifika enhet eller verktyg du använder. Se till att patronen är ordentligt ansluten och att alla säkerhetsföreskrifter följs för att säkerställa en säker och effektiv användning av gasen.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

49,00 kr
22,00 kr
590,00 kr
241,00 kr
327,00 kr
139,00 kr
49,00 kr
24,00 kr