Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: RiMAC
SKU   510415SIS

R!MAC Mapgas-slang med bälteshållare 1,5m

R!MAC Mapgas-slang med bälteshållare 1,5m är en flexibel och praktisk lösning för svetsning och uppvärmningsarbeten. Slangen på 1,5 meter ger utmärkt rörlighet och når lätt svåråtkomliga platser. Den medföljande bälteshållaren gör det enkelt att bära gasflaskan, vilket ökar effektiviteten och rörligheten under arbete. Perfekt för professionella och DIY-projekt, levereras utan gasflaska och munstycke.

In stock
product.showwarehousestatus
498,00 kr

product.fulldescription

R!MAC Mapgas-slang med bälteshållare 1,5m är en idealisk lösning för alla som behöver extra flexibilitet och rörlighet vid svetsning och uppvärmningsarbeten. Med en längd på 1,5 meter, ger denna slang användaren möjlighet att enkelt nå och arbeta i trånga och svåråtkomliga utrymmen.

Den medföljande bälteshållaren är en smart funktion som gör det enkelt att bära gasflaskan. Detta ökar inte bara användarens rörlighet utan minskar också trötthet och belastning under långa arbetspass. Bälteshållaren är utformad för att vara robust och hållbar, vilket säkerställer att gasflaskan är säkert fastsatt under alla arbetsförhållanden.

R!MAC Mapgas-slang är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och pålitlighet. Den är flexibel men samtidigt tillräckligt robust för att motstå slitage och skador som kan uppstå i tuffa arbetsmiljöer.

Observera att denna produkt levereras utan gasflaska och munstycke, vilket ger användaren friheten att välja komponenter som bäst passar deras specifika behov. Detta gör R!MAC Mapgas-slang med bälteshållare till en mångsidig och anpassningsbar lösning för en mängd olika applikationer.

- Extra flexibilitet och rörlighet med 1,5 meter slang.
- Bälteshållare för enkel transport av gasflaskan.
- Högkvalitativa material för hållbarhet och pålitlighet.
- Lämplig för professionella och DIY-projekt.
- Anpassningsbar för olika gasflaskor och munstycken.

R!MAC Mapgas-slang med bälteshållare 1,5m är en flexibel och praktisk lösning för svetsning och uppvärmningsarbeten, som erbjuder ökad rörlighet och effektivitet.

Användningsområden
Svetsning och uppvärmningsarbeten.
Arbeten i trånga och svåråtkomliga utrymmen.
Professionella och DIY-projekt.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

359,00 kr
4 313,00 kr
260,00 kr
1 199,00 kr
177,00 kr