Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: RiMAC
SKU   510400SIS

R!MAC Brännare + Mappgas SB-PACK

Denna professionella brännare är ett utmärkt verktyg för både mjuk och hårdlödning samt uppvärmningsarbeten. Den har en piezotändning, reglerbar låga och låsningsbar låga för att underlätta användningen. Dessutom levereras den med en gasflaska och ett cyklonmunstycke.

In stock
product.showwarehousestatus
1 502,00 kr

product.fulldescription

Denna professionella brännare är speciellt utformad för att hantera både mjuk och hårdlödning samt värmningsarbeten. Dess cyklonmunstycke, som producerar 3 kw värme, ger dig kraftfull och jämn värme vid alla dina löd- och uppvärmningsbehov.

Dess piezotändning ger dig möjlighet att snabbt och säkert tända brännaren, vilket sparar tid och minskar risken för olyckor. Dessutom kan lågan regleras för att möta olika värmebehov, vilket ger dig maximal kontroll över ditt arbete.

För att göra arbetet ännu enklare, är lågan låsningsbar. Detta innebär att du kan låsa lågan på plats, vilket frigör dina händer och gör det möjligt att arbeta med större precision.

Brännaren har ett stöttåligt handtag som bidrar till att förhindra skador på enheten och säkerställer dess hållbarhet. Med en högsta temperatur på 2400 grader, kan denna brännare hantera de mest krävande uppgifterna.

Brännaren levereras med en gasflaska och ett cyklonmunstycke, så att du kan komma igång med dina löd- och uppvärmningsprojekt direkt.

- Anpassningsbar för både mjuk och hårdlödning samt värmningsarbeten.
- Piezotändning för snabb och säker tändning.
- Reglerbar och låsningsbar låga för optimal kontroll.
- Stöttåligt handtag för ökad hållbarhet.
- Levereras med en gasflaska och ett cyklonmunstycke.

Levereras med
Gasflaska
Cyklonmunsycke

product.downloads

Customers who bought this item also bought

260,00 kr
36,00 kr
359,00 kr
732,00 kr
581,00 kr
2 990,00 kr
101,00 kr
198,00 kr