Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: RiMAC
SKU   338936SIS

RiMAC Ogräsbrännare (Mixgas)

Ogräsbrännare som körs med RIMAC Mixgas. För lagom värme svep långsamt med munstycket ca 5 cm ovan ogräset

In stock
product.showwarehousestatus
219,00 kr

product.fulldescription

RiMAC Ogräsbrännare (Mixgas) är en effektiv och miljövänlig lösning för att bekämpa ogräs utan att använda kemikalier. Den fungerar genom att applicera intensiv värme direkt på ogräset, vilket orsakar att cellstrukturen i växten förstörs och ogräset dör. Ogräsbrännaren fungerar med mixgas, vilket innebär att den använder en blandning av propan och butan för att skapa en kraftfull och justerbar låga.

- Miljövänlig: Ogräsbrännaren använder ingen kemikalier, vilket innebär att den inte skadar miljön eller grundvattnet. Detta gör den till ett miljövänligt alternativ för ogräsbekämpning.
- Effektiv: Brännaren är mycket effektiv för att eliminera ogräs och oönskade växter, eftersom den snabbt förstör cellstrukturen i växten och dödar den.
- Säker: Användning av ogräsbrännaren innebär ingen risk för förgiftning eller allergiska reaktioner som kan uppstå vid användning av kemiska ogräsmedel.
- Lätt att använda: Ogräsbrännaren är enkel att använda och kräver ingen särskild kunskap eller erfarenhet. Det är bara att tända lågan och rikta den mot ogräset som ska elimineras.
- Justerbar låga: Mixgasbrännaren har en justerbar låga, vilket gör det möjligt att anpassa intensiteten på lågan för att passa olika typer av ogräs och situationer.
- Mångsidig: Förutom ogräsbekämpning kan ogräsbrännaren också användas för andra uppgifter, såsom att tina upp frusna rör, bränna bort mossa och alger samt för att starta en grill.

Observera att det är viktigt att använda RiMAC Ogräsbrännare (Mixgas) med försiktighet och att följa tillverkarens anvisningar för säker användning. Det är också viktigt att vara medveten om brandrisker, särskilt under torra förhållanden, och att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder för att minimera risken för oavsiktlig brand.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

64,00 kr
48,00 kr
26,00 kr
36,00 kr
267,00 kr
1 498,00 kr
60,00 kr
19,00 kr