Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Pullman
SKU   590430001HUS

Pullman Förfilter till Luftrenare A1000 (1-P)

Förfilter till Pullman och Husqvarna A1000 luftrenare är essentiellt för att bibehålla renarens effektivitet. Dessa förfiltren, som säljs i 5-pack, fångar upp större partiklar och skyddar huvudfiltret, med en varningslampa som indikerar när det är dags för byte.

In stock
product.showwarehousestatus
72,00 kr

product.fulldescription

Förfilter till Pullman och Husqvarna A1000 luftrenare är en kritisk komponent för att upprätthålla luftrenarens prestanda och livslängd. Dessa förfiltren är designade för att effektivt fånga upp större partiklar som damm, hår och annat skräp, vilket förhindrar att dessa partiklar når och skadar huvudfiltret. Genom att regelbundet byta ut förfiltret säkerställer du att din luftrenare fungerar optimalt och ger ren och frisk luft i ditt hem eller arbetsplats.

Husqvarna A1000 luftrenare är känd för sin höga kvalitet och effektivitet, och genom att använda dessa specifikt designade förfiltren kan du vara säker på att din enhet fungerar som den ska. Förfiltren säljs i praktiska 5-pack, vilket gör det enkelt att alltid ha ett nytt filter till hands när det behövs.

En av de mest användarvänliga funktionerna hos A1000 är dess varningslampa som indikerar när det är dags att byta filter. Detta tar gissningsleken ur underhållet och ser till att du alltid kan njuta av bästa möjliga luftkvalitet.

- Effektivt fångar upp större partiklar och skyddar huvudfiltret.
- Regelbundet byte bibehåller luftrenarens effektivitet.
- Varningslampa indikerar när det är dags för byte.
- Säljs i 5-pack för bekvämlighet och kontinuerlig användning.
- Specifikt designade för Pullman och Husqvarna A1000 luftrenare.

Förfilter till Pullman och Husqvarna A1000 luftrenare är en nödvändig del för att upprätthålla enhetens prestanda. Dessa förfiltren, som säljs i 5-pack, är enkla att byta ut och har en varningslampa som indikerar när det är dags för byte, vilket säkerställer att din luftrenare alltid fungerar optimalt.

Användningsområden
Hem och kontor för att upprätthålla ren och frisk luft.
Platser där luftkvalitet är en prioritet.
För användare av Pullman och Husqvarna A1000 luftrenare.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

189,00 kr
96,00 kr
99,00 kr
25,00 kr
3 193,00 kr
196,00 kr
163,00 kr
11 994,00 kr