Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Peltor
SKU   4046719713356

Peltor Hygiensats HY81 (WS ALERT XP)

Peltor Hygiensatser innehåller utbytbara tätningsringar och dämpskum för Peltor hörselkåpor. De är särskilt utformade för att passa Peltor WS Alert XP, och ger enkel underhåll och ökad livslängd för dina hörselkåpor.

In stock
product.showwarehousestatus
148,00 kr

product.fulldescription

Peltor Hygiensatser erbjuder allt du behöver för att underhålla och förlänga livslängden på dina Peltor hörselkåpor. Denna hygiensats innehåller både tätningsringar och dämpskum som kan enkelt bytas ut i kåporna.

Alla Peltor hörselkåpor har en snabb och enkel insnäppningsfunktion för tätningsringar vid byte, vilket gör det lätt att underhålla och uppgradera dina hörselkåpor när det behövs. Denna särskilda hygiensats är kompatibel med Peltor WS Alert XP, och ger en perfekt passform och optimal prestanda för dessa specifika kåpor.

Att regelbundet byta ut tätningsringar och dämpskum i dina hörselkåpor kan hjälpa till att bevara sin skyddsfunktion och komfort över tid. Med Peltor Hygiensatser kan du vara säker på att dina hörselkåpor fortsätter att fungera optimalt och bekvämt.

- Förlänger livslängden på dina hörselkåpor.
- Underhåller skyddsfunktion och komfort.
- Enkel att installera med snabb insnäppning.
- Perfekt passform för Peltor WS Alert XP.
- Inkluderar både tätningsringar och dämpskum.

Peltor Hygiensatser innehåller tätningsringar och dämpskum för att underhålla och förlänga livslängden på dina Peltor hörselkåpor. Dessa är särskilt utformade för att passa Peltor WS Alert XP och erbjuder enkel installation med snabb insnäppning.

Användningsområden
Underhåll av Peltor hörselkåpor, särskilt Peltor WS Alert XP.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

156,00 kr
559,00 kr
84,00 kr
55,00 kr
1 142,00 kr
96,00 kr
311,00 kr
54,00 kr