Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Peltor
SKU   4046719691982

3M Peltor X1 Hörselkåpa – Effektivt Hörselskydd för Lättare Industriljud

3M Peltor X1 Hörselkåpa är ett effektivt hörselskydd för lättare industriljud med ett dämpvärde på 26 dB respektive 27 dB. Kåpan har en modern och smal design med mjuka, breda tätningsringar för hög komfort och slitstyrka. Den elektriskt isolerade hjässbygeln och lättviktskonstruktionen på 184 g gör den bekväm att använda under längre perioder.

In stock
product.showwarehousestatus
291,00 kr

product.fulldescription

3M Peltor X1 Hörselkåpa är utformad för att ge pålitligt skydd mot lättare industriljud samtidigt som den erbjuder exceptionell komfort och hållbarhet. Med ett dämpvärde på 26 dB respektive 27 dB, är dessa hörselkåpor idealiska för användning i miljöer där ljudnivåerna är måttliga men fortfarande kan vara skadliga för hörseln.

Hörselkåpan har en modern och attraktiv design som är både smal och lätt. De mjuka och breda tätningsringarna minskar trycket runt öronen, vilket förbättrar både komfort och slitstyrka. Tätningsringarna är utformade för att minimera ansamling av fukt och värme, vilket gör att de kan bäras under längre perioder utan att orsaka obehag.

Den delade hjässbygeln bidrar till att minska värmeuppbyggnaden på huvudet och ökar komforten ytterligare. Hjässbygeln är också elektriskt isolerad, vilket ger extra säkerhet i miljöer där elektriska risker kan förekomma. Kåporna är dubbelgjutna och konstruerade för att vara lätta, med en total vikt på endast 184 g.

Enkel färgkodning gör det lätt att identifiera dämpningsnivån, där den gröna färgen indikerar första nivåns dämpning inom den nya serien. Hörselkåporna är också utrustade med ett hjälmfäste (P3E) som kan användas utan någon extra adapter, vilket gör dem mångsidiga och lätta att använda i olika arbetsmiljöer.

- Dämpvärde på 26 dB respektive 27 dB för skydd mot lättare industriljud
- Modern och smal design
- Mjuka, breda tätningsringar för hög komfort och slitstyrka
- Dubbelgjutna lättviktskåpor
- Stort utrymme inuti kåporna för att minimera fukt- och värmeansamling
- Delad hjässbygel för ökad komfort och mindre värmeuppbyggnad
- Elektriskt isolerad hjässbygel
- Enkel färgkodning med grön färg för första nivåns dämpning
- Lätt att justera och användarvänlig
- Vikt 184 g

Användningsområden
3M Peltor X1 Hörselkåpa är idealisk för användning i lättare industriella miljöer där skydd mot måttliga ljudnivåer krävs. De är perfekta för arbetare inom tillverkning, bygg, verkstad och andra miljöer där ljudnivåerna kan vara skadliga för hörseln men inte överdrivet höga.

Tekniska data
Dämpvärde 26 dB respektive 27 dB
Vikt 184 g
Färg Grön (första nivåns dämpning)
Hjässbygel Elektriskt isolerad, delad design
Tätningsringar Mjuka och breda för ökad komfort
Konstruktion Dubbelgjutna lättviktskåpor

product.downloads

Customers who bought this item also bought

431,00 kr
84,00 kr
119,00 kr
1 111,00 kr
68,00 kr
357,00 kr
357,00 kr
146,00 kr