Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Peltor
SKU   7318640055421

Peltor Hörselkåpa ALERT FM (Med medhörning) M2RX7A2-01

et nivåberoende hörselskyddet med radio skyddar bekvämt och effektivt mot skadligt buller. För den som har möjlighet att lyssna på radio kan det skänka extra arbetsglädje och ljudet återges i stereo med ett basljud som gör musiken rättvisa. Audioingång 3,5 mm för MP3 spelare. Den nivåberoende funktionen "lyssnar" till ljuden i omgivningen genom en mikrofon i varje kåpa.

In stock
product.showwarehousestatus
1 741,00 kr

product.fulldescription

Peltor Hörselkåpa ALERT FM är en högkvalitativ hörselskyddslösning från Peltor, ett varumärke känt för sina personliga skyddsprodukter. Denna hörselkåpa är utformad för att skydda användarens hörsel i miljöer med hög ljudnivå samtidigt som den erbjuder komfort och användbarhet.

Några av de viktigaste funktionerna och fördelarna med Peltor Hörselkåpa ALERT FM inkluderar:

- Hörselskydd: Hörselkåpan är utformad för att erbjuda hörselskydd i bullriga miljöer, vilket minskar ljudnivån som når användarens öron och skyddar dem från potentiell hörselskada.
- Inbyggd FM-radio: Peltor Hörselkåpa ALERT FM är utrustad med en inbyggd FM-radio, vilket gör det möjligt för användaren att lyssna på musik, nyheter eller annan radiounderhållning medan de arbetar i en bullrig miljö. Detta kan bidra till att förbättra arbetsmiljön och göra den mer angenäm.
- Komfort: Peltor Hörselkåpa ALERT FM är konstruerad med mjuka kuddar och ett justerbart huvudband för att säkerställa optimal komfort under långa arbetspass. Detta gör det enklare för användaren att bära hörselkåpan under längre perioder utan att uppleva obehag.
- Anslutning till externa enheter: Peltor Hörselkåpa ALERT FM kan anslutas till externa enheter, såsom kommunikationsradio eller mobiltelefoner, via en 3,5 mm ljudingång. Detta gör det möjligt för användaren att ta emot samtal eller kommunicera med kollegor utan att behöva ta av hörselkåpan.
- Ljudnivåbegränsning: Peltor Hörselkåpa ALERT FM har en funktion för ljudnivåbegränsning som förhindrar att ljudnivån från radion överstiger en säker nivå. Detta skyddar användarens hörsel även när de lyssnar på radio.

Sammanfattningsvis är Peltor Hörselkåpa ALERT FM en mångsidig hörselskyddslösning som skyddar användarens hörsel i bullriga miljöer samtidigt som den erbjuder en rad användbara funktioner för att förbättra arbetsmiljön och göra den mer angenäm.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

114,00 kr
84,00 kr
266,00 kr
197,00 kr
251,00 kr
55,00 kr
137,00 kr
74,00 kr