Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Paslode / Spit
SKU   501560ITW

Paslode PSN90 spikpistol 50-90mm enkelskott

Paslode PSN90 är en kraftfull tryckluftsdriven spikpistol för 34° pappersbandad spik med D-huvud, anpassad för längder från 50-90 mm. Idealisk för takstolar, regelverk, råspont, och mer. Med en vikt på 3,6 kg och ett magasin som rymmer upp till 90 spik, erbjuder den stor slagkraft och snabb spikningshastighet. Ett gummiklätt handtag minskar vibrationer och ger ett bekvämt grepp.

In stock
product.showwarehousestatus
5 690,00 kr

product.fulldescription

Paslode PSN90 är en robust och effektiv spikpistol som är utformad för att möta de krävande behoven hos professionella användare inom byggindustrin. Den tryckluftsdrivna mekanismen säkerställer konsekvent hög prestanda med en imponerande spikningshastighet, vilket gör den till en oumbärlig del av utrustningen för att snabbt och effektivt fästa takstolar, regelverk, råspont, bärläkt, träemballage och mycket mer.

Med ett magasin som lutar 34° och en kapacitet på 90 spik, möjliggör PSN90 användning av ett brett spektrum av spikstorlekar (50-90 mm), vilket ger användaren en flexibel lösning för olika fastsättningsuppgifter. Spikpistolen är utrustad med både enkelskotts- och stötskjutningsfunktioner, där bygeln för stötskjutning medföljer som standard, vilket ger användaren möjligheten att anpassa verktygets funktion efter arbetsuppgiften.

Paslode PSN90 är konstruerad med användarkomfort i åtanke. Det gummiklädda handtaget ger inte bara ett varmt och bekvämt grepp även under längre användningsperioder utan bidrar också till att minska vibrationerna som genereras under användning. Denna funktion, i kombination med spikpistolens balans och ergonomiska design, minskar trötthet och ökar produktiviteten för användaren.

Med en vikt på endast 3,6 kg och kompakta mått (Höjd: 325 mm), är PSN90 lätt att hantera och manövrera på arbetsplatsen, även i trånga utrymmen. Dess robusta konstruktion och tillförlitliga arbetstryck på 5-8 bar garanterar lång livslängd och tillförlitlig prestanda även under de tuffaste arbetsförhållandena.

- Hög spikningshastighet och stor slagkraft för effektivt arbete.
- Magasin med 34° lutning för enkel tillgång och flexibel användning.
- Anpassad för en rad spikstorlekar för mångsidiga fastsättningsuppgifter.
- Gummiklätt handtag minskar vibrationer och ökar komforten.
- Robust och lätt för ökad hållbarhet och användarvänlighet.

Paslode PSN90 erbjuder exceptionell prestanda och användarvänlighet för professionella fastsättningsuppgifter, med stor slagkraft och flexibilitet.

Användningsområden
Byggnadskonstruktion och regelverk.
Installation av takstolar och råspont.
Fastsättning av bärläkt och träemballage.

Tekniska Data
Vikt 3,6 kg
Mått(H) 325 mm
Laddning 90 spik
Arbetstryck 5-8 bar
Spiklängd 50-90 mm

product.downloads

Customers who bought this item also bought

908,00 kr