Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Paslode / Spit
SKU   502900ITW

Paslode PSN100 spikpistol 50-100mm enkelskott

Paslode PSN100 är en premium tryckluftsdriven spikpistol designad för 34° pappersbandad spik mellan 50-100mm. Denna robusta och hållbara spikpistol är idealisk för en rad olika byggapplikationer, från takstolar till trästommar och panelarbeten. Med dess perfekta balans, gjutna gummigrepp och tysta funktion, erbjuder PSN100 exceptionell komfort och effektivitet för dagligt bruk, även i automatiserade produktionslinjer.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
7 720,00 kr

product.fulldescription

Paslode PSN100 representerar det senaste inom pneumatisk spikningsteknologi, med en design som kombinerar hållbarhet, effektivitet och användarvänlighet för professionella användare. Specialdesignad för att hantera spik upp till 100 mm, är denna spikpistol kraftfull nog att möta kraven i de mest krävande byggprojekten, samtidigt som den är tillräckligt tyst för att användas i miljöer där bullernivån är en faktor.

Den hållbara konstruktionen garanterar att Paslode PSN100 kan stå emot rigorösa användningsvillkor och erbjuda pålitlig prestanda under lång tid. Detta gör den till ett kostnadseffektivt verktyg för byggföretag och snickare som behöver pålitliga och robusta verktyg för sina projekt.

Ergonomin är också en viktig del av PSN100:s design, med en perfekt balans som minskar trötthet och ett gjutet gummigrepp som ger ett bekvämt och säkert grepp under långa arbetsperioder. Dessa egenskaper, kombinerat med dess tysta drift, gör spikpistolen till en favorit bland professionella användare som värdesätter komfort och låg ljudnivå i sitt dagliga arbete.

Paslode PSN100 är inte bara ett verktyg för manuell användning, utan dess konstruktion tillåter även integration i automatiserade produktionslinjer, vilket erbjuder ytterligare flexibilitet och effektivitet för tillverkare som arbetar med träbaserade produkter.

Med en mångsidighet som sträcker sig från konstruktion av takstolar och trästommar till montering av täckskivor och spånskivegolv, är Paslode PSN100 en oumbärlig resurs för en mängd olika bygg- och tillverkningsapplikationer, där hög prestanda och tillförlitlighet är avgörande.

- Kraftfull pneumatisk funktion designad för spik upp till 100 mm.
- Hållbar konstruktion för långvarig användning i krävande miljöer.
- Perfekt balanserad och gjutet gummigrepp för exceptionell daglig komfort.
- Tyst drift för användning i ljudkänsliga miljöer.
- Anpassningsbar för automatiserade produktionslinjer för ökad effektivitet.

Paslode PSN100 är en avancerad pneumatisk spikpistol som erbjuder hög prestanda, hållbarhet och användarkomfort för professionell spikning upp till 100 mm, idealisk för ett brett spektrum av byggapplikationer.

Användningsområden
Konstruktion och montering av takstolar och trästommar.
Fastsättning av strö- & bärläkt, täckskivor och panel.
Tillämpning i automatiserade produktionslinjer för träbaserade produkter.

Tekniska Data
Vikt 3,9 kg
Mått(H) 400 mm
Laddning 90 spik
Arbetstryck 5-8 bar
Spiklängd 50-100 mm
Ljudnivåer enligt EN 12549
Ljudtryck 94(A)
Ljudeffekt 101,5dB(A)
Vibrationer enligt EN ISO 8662-11 4,3 m/s2

product.downloads