Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Paslode / Spit
SKU   300346ITW

Paslode gaspatron rosa ventil för IM350+/90, IM350+Li 2st

Paslode drivgas är designad för att garantera optimal prestanda och effektivitet med Paslodes spikpistoler. Denna förpackning innehåller 2 gaspatroner som är kompatibla med Paslode IM350, IM PPN50, och IM325 spikpistoler. Idealisk för både professionella och hemanvändare som kräver pålitlig drivkraft för sina verktyg.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
411,00 kr

product.fulldescription

Paslode, känt för sina högkvalitativa verktyg och tillbehör, presenterar sin pålitliga drivgas speciellt framtagen för sina spikpistoler. Denna drivgas garanterar inte bara en jämn och konsekvent drivkraft utan säkerställer också att varje spik sätts med precision varje gång.

Denna förpackning kommer med 2 gaspatroner, vilket innebär att du har en extra patron till hands när du behöver det. Denna redundans är idealisk för långa arbetspass eller stora projekt där du inte vill ha onödiga avbrott.

Kompatibilitet är nyckeln här. Dessa gaspatroner är specialdesignade för att passa perfekt med Paslode IM350, IM PPN50, och IM325 spikpistoler. Detta säkerställer att du får den mest effektiva prestandan från ditt verktyg utan risk för skador på grund av felaktig drivgas.

För såväl professionella snickare som DIY-entusiaster erbjuder Paslode drivgas en pålitlig lösning för att säkerställa att ditt arbete flyter smidigt. För de som värderar effektivitet, prestanda och pålitlighet, är Paslodes drivgas det självklara valet.

- Tillverkad för optimal prestanda med Paslode spikpistoler.
- Levereras i ett praktiskt 2-pack för extra bekvämlighet.
- Kompatibel med flera Paslode-modeller: IM350, IM PPN50, och IM325.
- Säkerställer konsekvent och jämn drivkraft.
- Låter dig arbeta längre utan avbrott.
- Designad för både professionella och hemanvändare.

Paslode drivgas, designad för optimal effektivitet, levereras i ett praktiskt 2-pack, passande för Paslode spikpistoler IM350, IM PPN50, och IM325. Med dessa patroner får användarna en pålitlig och jämn drivkraft, vilket garanterar precision i varje spikning. Ett utmärkt val för professionella snickare och hemanvändare.

Huvudsakliga användningsområden
Drift av Paslode spikpistoler
Användning i både professionella och hemmamiljöer
Långvariga arbetspass.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

385,00 kr
634,00 kr
409,00 kr
1 194,00 kr
479,00 kr
337,00 kr
129,00 kr
96,00 kr