Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Paslode / Spit
SKU   505353ITW

Paslode CNP75 Spikpistol IN/45-75mm enkelskott

Paslode CNP75 är en lätt och balanserad tryckluftsdriven spikpistol för 0° plastbandad spik 35-75 mm, designad för precision och tillgänglighet även i trånga utrymmen. Den erbjuder verktygslös djupjustering, ett genomskinligt och snabbladdat magasin för upp till 325 spikar, och ett premium-system som eliminerar bandrester. Idealisk för en mängd utvändiga och invändiga byggapplikationer.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
11 481,00 kr

product.fulldescription

Paslode CNP75 representerar en framstående lösning inom tryckluftsdrivna spikpistoler, specialdesignad för professionella byggare och hantverkare som kräver effektivitet, precision och tillförlighet i sitt arbete. Med kapaciteten att använda 0° plastbandad spik i längder från 35 till 75 mm, erbjuder detta verktyg en mångsidighet som är svår att matcha.

Verktygslös djupjustering säkerställer perfekt spikresultat varje gång, medan den låga vikten och den perfekta balansen minimerar användartrötthet under långa arbetspass. Det unika premium-systemet förhindrar bandrester under spikhuvudet, vilket bidrar till en renare och mer professionell finish.

Den smala nosen och det kompakta designen möjliggör tillgång även i de mest trånga utrymmen, vilket gör CNP75 till ett idealiskt verktyg för en rad olika byggprojekt, från utvändig panel och råspont till trall och staket. Det genomskinliga och snabbladdade magasinet gör det enkelt att hålla koll på återstående spikar och snabbt ladda om när det behövs, vilket ytterligare ökar produktiviteten.

Paslode CNP75 är tillgänglig för både stötskjutning och enkelskott, vilket ger användarna flexibiliteten att välja den bästa skjutmetoden för varje specifikt jobb. Oavsett uppgift ger det gjutna gummigreppet en bekväm och säker användarupplevelse.

Med dess omfattande användningsområden, från utvändiga panelarbeten och spånskivegolv till glespanel och träemballage, är Paslode CNP75 en oumbärlig del av varje professionell hantverkares verktygsuppsättning, som levererar pålitliga resultat och överlägsen prestanda i alla lägen.

- Verktygslös djupjustering för optimala spikresultat.
- Låg vikt och perfekt balans för minskad trötthet.
- Premium-system eliminerar bandrester för en ren finish.
- Smal nos och kompakt design för arbete i trånga utrymmen.
- Genomskinligt, snabbladdat magasin för enkel spårning och påfyllning.
- Gjutet gummigrepp för förbättrad användarkomfort.

Paslode CNP75 är en avancerad, tryckluftsdriven spikpistol för professionella användare, som erbjuder precision, effektivitet och komfort för en bred array av byggapplikationer.

Användningsområden
Fastsättning av utvändig panel och råspont.
Montering av ströläkt och bärläkt.
Byggnation av trall, staket och spånskivegolv.
Arbete med glespanel och träemballage.

Tekniska data
Vikt enligt EPTA (kg) 2.8 kg
Nettodjup 358 mm
Nettolängd 296 mm
Nettobredd 154 mm
Längd på infästning (mm) 35-75
Magasinkapacitet 325 infästningar

Levereras med
Spikpistol
2 gumminosar
Smörjolja
Skyddsglasögon
Insexnyckel
Manual
Säkerhetsinstruktioner
Konformitetsdeklaration
Sprängskiss

product.downloads