Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Muurikka
SKU   6412456908115

Muurikka Stekhällsset 78cm Pro

Muurikka Stekhällsset Pro 78cm är ett komplett utomhuskök för matlagning. Setet inkluderar en Gasbrännare D500 PRO med långa ben, en 78 cm stekhäll, överdrag och Silava Stekfett. Perfekt för att laga mat utomhus med en grillyta på 78 cm och effektiv med 14,1 kW och två brännare.

product.temporarilyunavailable

4 587,00 kr

product.fulldescription

Muurikka Stekhällsset Pro 78cm erbjuder en förstklassig matlagningsupplevelse utomhus. Detta högkvalitativa set är designat för matlagningsentusiaster som vill njuta av mångsidig och smakrik matlagning i det fria. Setet är idealiskt för stora sammankomster, familjemiddagar eller festliga tillfällen utomhus.

I hjärtat av setet ligger Gasbrännaren D500 PRO, som är utrustad med långa ben för bekväm matlagning. Dess kraftfulla 14,1 kW effekt och två brännare säkerställer jämn värmefördelning över den stora 78 cm stekhällen, vilket gör det möjligt att tillaga allt från saftiga biffar till delikata grönsaker.

Stekhällen är tillverkad av högkvalitativt material och har en diameter på 78 cm, vilket ger gott om utrymme för att tillaga flera rätter samtidigt. Den rostfria och svarta finishen ger setet en elegant och modern look som passar perfekt i alla utomhusmiljöer.

För att skydda din investering och förlänga dess livslängd ingår ett överdrag som är speciellt utformat för 78 setet. Detta överdrag skyddar stekhällen och brännaren mot väder och vind när de inte används.

För att komplettera din matlagningsupplevelse ingår även en tub Silava Stekfett. Detta stekfett är speciellt framtaget för att ge dina rätter en extra smakdimension och för att säkerställa att maten inte fastnar på stekhällen.

- Stor grillyta på 78 cm för att tillaga mat för stora grupper.
- Kraftfull gasbrännare med 14,1 kW och två brännare för jämn värmefördelning.
- Långa ben på brännaren för bekväm matlagning.
- Inkluderar överdrag för skydd och längre livslängd.
- Silava Stekfett för optimal matlagningsupplevelse.

Muurikka Stekhällsset Pro 78cm är det ultimata valet för utomhusmatlagning. Med en stor stekhäll, kraftfull gasbrännare, skyddande överdrag och Silava Stekfett, är detta set perfekt för alla som älskar att laga mat utomhus.

Användningsområden
Utomhusmatlagning för stora grupper.
Familjemiddagar och festliga tillfällen utomhus.
Grillning och stekning av olika maträtter.

Tekniska data
Montering: Ja
Grillyta: 78 cm
Färg: Rostfritt/Svart
Diameter: 78 cm
Effekt: 14,1 kW
Antal Brännare: 2

product.downloads

Customers who bought this item also bought

249,00 kr
91,00 kr