Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Muurikka
SKU   6416571001720

Muurikka Paella Wok 60cm

Muurikka Wokpanna 60cm är en mångsidig och rymlig wokpanna tillverkad av kallvalsat stål. Perfekt för wokrätter och soppor, passar för användning över öppen eld, med gasolbrännare, på el- och induktionshällar. Pannan har en övre diameter på 60 cm, botten på 42,5 cm och rymmer 33 liter. Obs! Tål ej diskmaskin och bör förvaras torrt.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
845,00 kr

product.fulldescription

Muurikka Wokpanna 60cm är en idealisk lösning för matlagningsentusiaster som älskar att experimentera med olika matlagningsmetoder. Tillverkad av högkvalitativt kallvalsat stål, erbjuder denna wokpanna enastående hållbarhet och prestanda, vilket gör den till en pålitlig partner för alla dina kulinariska äventyr.

Med en imponerande övre diameter på 60 cm och en botten på 42,5 cm, ger denna wokpanna gott om utrymme för att tillaga stora mängder mat, vilket gör den perfekt för familjesammankomster, fester eller cateringevenemang. Dess volym på 33 liter är idealisk för att förbereda en mängd olika rätter, från traditionella wokrätter till stora soppor.

Denna wokpanna är utformad för att vara kompatibel med en rad värmekällor, inklusive gasolbrännare, el- och induktionshällar, samt över öppen eld. Detta ger dig flexibiliteten att laga mat var du än befinner dig, oavsett om det är i köket eller utomhus.

Det är viktigt att notera att Muurikka Wokpanna inte är lämplig för diskmaskin och bör förvaras torrt för att bibehålla dess kvalitet och livslängd. Dess robusta konstruktion säkerställer att den står emot de utmaningar som kommer med frekvent användning, samtidigt som den levererar konsekvent hög prestanda.

- Stor kapacitet på 33 liter, perfekt för stora matlagningar.
- Mångsidig användning över öppen eld, med gasolbrännare, på el- och induktionshällar.
- Tillverkad av hållbart kallvalsat stål för långvarig användning.
- Lämplig för en mängd olika rätter, från wok till soppor.
- Enkel att rengöra och underhålla, även om den inte tål diskmaskin.

Muurikka Wokpanna 60cm är en mångsidig och hållbar wokpanna som är perfekt för alla som älskar att laga mat i stor skala. Dess kompatibilitet med olika värmekällor och stora kapacitet gör den till en oumbärlig del av ditt köksutrustning.

Användningsområden
Stora familjemiddagar och fester.
Catering och evenemang.
Utomhusmatlagning och camping.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

349,00 kr
148,00 kr