Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Muurikka
SKU   6416571001348

Muurikka Paella Wok 40cm

Muurikka Wokpanna 40cm är en mångsidig och robust wokpanna tillverkad av kallvalsat stål. Perfekt för wokrätter och soppor, anpassad för användning på gasolbrännare, el- och induktionshällar samt öppen eld. Pannan har en övre diameter på 40 cm, en botten på 28 cm och rymmer 9 liter. Obs! Tål ej diskmaskin och bör förvaras torrt.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
361,00 kr

product.fulldescription

Muurikka Wokpanna 40cm är en högkvalitativ och hållbar wokpanna som är idealisk för matlagningsentusiaster som älskar att experimentera med olika rätter. Tillverkad av kallvalsat stål, är denna wokpanna designad för att tåla höga temperaturer och ge jämn värmefördelning, vilket är avgörande för att uppnå de perfekta wokrätterna.

Med en övre diameter på 40 cm och en botten på 28 cm, erbjuder denna wokpanna gott om utrymme för att tillaga stora portioner, vilket gör den idealisk för familjemiddagar eller när du lagar mat till större grupper. Dess volym på 9 liter gör den också lämplig för att tillaga soppor och andra stora rätter.

Denna mångsidiga wokpanna är kompatibel med olika värmekällor, inklusive gasolbrännare, el- och induktionshällar samt öppen eld. Detta gör den till ett utmärkt val för både inomhus- och utomhusmatlagning.

Det är viktigt att notera att Muurikka Wokpanna inte är lämplig för diskmaskin och bör förvaras torrt för att förlänga dess livslängd och bibehålla dess kvalitet.

- Tillverkad av kallvalsat stål för hållbarhet och jämn värmefördelning.
- Stor kapacitet på 9 liter, perfekt för stora portioner.
- Kompatibel med olika värmekällor, inklusive gasol, el, induktion och öppen eld.
- Idealisk för wokrätter, soppor och andra stora maträtter.
- Robust och hållbar design för långvarig användning.

Muurikka Wokpanna 40cm är en mångsidig och hållbar wokpanna som är perfekt för alla typer av matlagningsäventyr. Med sin stora kapacitet och kompatibilitet med olika värmekällor är den ett utmärkt val för både inomhus- och utomhusmatlagning.

Användningsområden
Wokrätter och stora matportioner.
Matlagning på gasolbrännare, el- och induktionshällar samt öppen eld.
Familjemiddagar och matlagning för större grupper.

product.downloads