Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Milwaukee
SKU   4932480581

Milwaukee Multispärrskruvmejsel 8-i-1 Stubby

Milwaukee Multispärrskruvmejsel 8-i-1 är en mångsidig och användarvänlig skruvmejsel som är perfekt för både professionella och hemmafixare. Den har en unik design med inbyggd bitförvaring i handtaget, vilket gör det enkelt att hålla reda på dina bits och snabbt se om något saknas. För att underlätta arbetet i trånga utrymmen är bitsförvaringen avtagbar. Skruvmejseln är utrustad med en elverktygsfärdig bitshållare med ¼″-fäste, vilket gör den kompatibel med en mängd olika bits. De dubbelsidiga bitsen i 8-i-1 multispärrskruvmejseln erbjuder ett brett utbud av applikationer, och de lasergraverade storlekarna på bitsen underlättar snabb identifiering. Denna skruvmejsel är det perfekta verktyget för alla som behöver en pålitlig och mångsidig skruvmejsel för en rad olika uppgifter.

In stock
product.showwarehousestatus
321,00 kr

product.fulldescription

Milwaukee Multispärrskruvmejsel 8-i-1 är en innovativ och effektiv lösning för alla som behöver ett mångsidigt verktyg för skruvning. Den är designad för att maximera användbarheten och effektiviteten i en mängd olika arbetsmiljöer. Med sin inbyggda bitförvaring i handtaget, som är lätt att se och komma åt, minimerar du risken för att förlora viktiga bits. Dessutom är den avtagbara bitförvaringen en stor fördel när du arbetar i trånga utrymmen, vilket ger dig flexibilitet och tillgänglighet där det behövs som mest.

Bitshållaren är anpassad för elverktyg med ett ¼″-fäste, vilket gör skruvmejseln kompatibel med en mängd olika bits och därmed ökar dess användningsområden. De dubbelsidiga bitsen ger dig möjlighet att snabbt växla mellan olika storlekar och typer, vilket sparar tid och gör arbetet mer effektivt. Lasergraverade storlekar på varje bit gör det enkelt att snabbt identifiera rätt storlek för jobbet. Denna skruvmejsel är idealisk för allt från enkla hemreparationer till mer komplexa professionella projekt.

- Inbyggd bitförvaring i handtaget
- Avtagbar förvaring för trånga utrymmen
- Elverktygsfärdig bitshållare med ¼″-fäste
- Mångsidiga dubbelsidiga bits
- Lasergraverade storlekar för snabb identifiering

Milwaukee Multispärrskruvmejsel 8-i-1 kombinerar mångsidighet och användarvänlighet med inbyggd bitförvaring och dubbelsidiga bits, perfekt för alla skruvuppgifter.

Användningsområden
Hemreparationer och DIY-projekt
Professionella installationer och monteringar
Arbeten i trånga utrymmen
Snabba storleksbyten under arbete
Användning i olika material och applikationer

product.downloads

Customers who bought this item also bought

429,00 kr
152,00 kr
114,00 kr
1 463,00 kr
861,00 kr
427,00 kr
374,00 kr
191,00 kr