Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Milwaukee
SKU   4932471626

Milwaukee Måttband STUD Gen2 5M

Milwaukee Måttband STUD Gen2 5M kombinerar robust konstruktion med smart design. Med EXO 360™ bandteknologi, kraftig magnet vid bandets topp och förmågan att dra ut upp till 4.2 m utan att bandet böjer sig, är detta måttband ett måste för varje hantverkare. Extra beläggning stärker de första 15 cm av bladet och en patenterad fingerstop skyddar fingrarna under användning.

In stock
product.showwarehousestatus
269,00 kr

product.fulldescription

Milwaukee Måttband STUD Gen2 5M är en stark och pålitlig följeslagare för alla mätbehov på arbetsplatsen. Det använder EXO 360™ teknologi för att ge ett slitstarkt och hållbart måttband som kan dra ut upp till 4.2 meter utan att böja sig.

Måttbandet har en kraftig magnet vid toppen, vilket gör det enkelt att fästa på jämn ytor eller rör, vilket gör mätningar enklare och mer praktiska. Bandet har en extra beläggning som förstärker de första 15 cm, vilket ger ökad hållbarhet där det behövs mest.

Dessutom har måttbandet en patenterad fingerstop som skyddar fingrarna när bandet dras in. Detta minskar risken för olyckor och ger extra säkerhet på arbetsplatsen.

Måttbandet har ett ABS-hölje med mjukt gummigrepp för extra komfort och hållbarhet. Detta gör att det kan stå emot dagens krav på arbetsplatsen och erbjuder en bekväm och säker grepp under användning.

- EXO 360™ slitstark bandteknologi för ökad hållbarhet.
- Förmågan att dra ut upp till 4.2 m utan att bandet böjer sig.
- Kraftig magnet vid bandets topp för enkel fästning på jämna ytor eller rör.
- Extra beläggning som förstärker de första 15 cm av bladet.
- Patenterad fingerstop för att skydda fingrarna.
- ABS-hölje med mjukt gummigrepp för extra komfort och hållbarhet.

Milwaukee Måttband STUD Gen2 5M erbjuder slitstarkhet, praktiskhet och säkerhet i en robust konstruktion. Med smarta funktioner som EXO 360™ teknologi, magnetisk topp, extra bladförstärkning och patenterad fingerstop, gör detta måttband mätningen enkel och säker.

Användningsområden
Mätning inom byggindustrin och hantverk.
Användning i områden där en magnetisk topp för fastsättning krävs.
Lämplig för längre mätningar upp till 4.2 meter.

Tekniska data
Bladbredd: 33 mm
Längd: 5 m

product.downloads

Customers who bought this item also bought

88,00 kr
54,00 kr
323,00 kr
12,00 kr
119,00 kr
56,00 kr
16,00 kr
9,00 kr