Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Milwaukee
SKU   4932492673

Milwaukee Adventskalender 2023 – För den sanna hantverkaren

Milwaukee Adventskalender 2023 är den perfekta presenten för den professionella hantverkaren eller DIY-entusiasten. Med en kombination av praktiska verktyg och snygga specialvarianter, är detta en julklapp som kommer att användas och uppskattas länge efter att julen är över.

product.temporarilyunavailable

Sorry - this product is no longer available

1 220,00 kr

product.fulldescription

Öppna dörren till verktygens värld den här julen med Milwaukee Julkalender 2023. Med 5 speciellt utvalda julklappar för hantverkaren i ditt liv, kommer denna uppsättning garanterat att imponera.

Special-Edition Termosmugg (Svart Variant)
Håll dina drycker varma eller kalla oavsett årstid med PACKOUT termosmuggen. Denna mugg är dubbelt isolerad för att bevara temperaturen under hela dagen. Tillverkad av 18/8 rostfritt stål garanterar den ultimat hållbarhet och stil.

Multispärrskruvmejsel
Mer än bara en skruvmejsel! Med en inbyggd bitsförvaring i handtaget och ett ¼″ fäste, kommer du vara redo för alla utmaningar på jobbet.

Kompakta Insexnycklar
Dessa insexnycklar kommer med ett smart vrid-och-lås fodral för att säkerställa att nycklarna alltid är på rätt plats. Med en rund ände kan du enkelt nå skruvar även med en vinkel på upp till 30°.

Begränsad Utgåva Fickkniv (Svart Variant)
En mångsidig partner i din ficka. Denna kompakta fickkniv har ett återslipningsbart rostfritt stålblad, perfekt för alla dina skärbehov.

SHOCKWAVE™ IMPACT DUTY Bitssats
Dessa bits är inte bara robusta, de är designade för att hålla. Med laserhärdad WEAR GUARD TIP™ garanterar de förbättrad slitstyrka och optimal passform genom hela bitens livslängd.

Tips: Termosmuggen och kniven i denna uppsättning är special-edition varianter i en sofistikerad svart färg istället för Milwaukee's signatur röda. Perfekt för de som söker något unikt.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

429,00 kr
451,00 kr
106,00 kr
1 396,00 kr
678,00 kr
118,00 kr
1 283,00 kr
529,00 kr