Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Milwaukee
SKU   4932492673

Milwaukee Adventskalender 2023 – För den sanna hantverkaren

Milwaukee Adventskalender 2023 är den perfekta presenten för den professionella hantverkaren eller DIY-entusiasten. Med en kombination av praktiska verktyg och snygga specialvarianter, är detta en julklapp som kommer att användas och uppskattas länge efter att julen är över.

In stock
product.showwarehousestatus
869,00 kr

product.fulldescription

Öppna dörren till verktygens värld den här julen med Milwaukee Julkalender 2023. Med 5 speciellt utvalda julklappar för hantverkaren i ditt liv, kommer denna uppsättning garanterat att imponera.

Special-Edition Termosmugg (Svart Variant)
Håll dina drycker varma eller kalla oavsett årstid med PACKOUT termosmuggen. Denna mugg är dubbelt isolerad för att bevara temperaturen under hela dagen. Tillverkad av 18/8 rostfritt stål garanterar den ultimat hållbarhet och stil.

Multispärrskruvmejsel
Mer än bara en skruvmejsel! Med en inbyggd bitsförvaring i handtaget och ett ¼″ fäste, kommer du vara redo för alla utmaningar på jobbet.

Kompakta Insexnycklar
Dessa insexnycklar kommer med ett smart vrid-och-lås fodral för att säkerställa att nycklarna alltid är på rätt plats. Med en rund ände kan du enkelt nå skruvar även med en vinkel på upp till 30°.

Begränsad Utgåva Fickkniv (Svart Variant)
En mångsidig partner i din ficka. Denna kompakta fickkniv har ett återslipningsbart rostfritt stålblad, perfekt för alla dina skärbehov.

SHOCKWAVE™ IMPACT DUTY Bitssats
Dessa bits är inte bara robusta, de är designade för att hålla. Med laserhärdad WEAR GUARD TIP™ garanterar de förbättrad slitstyrka och optimal passform genom hela bitens livslängd.

Tips: Termosmuggen och kniven i denna uppsättning är special-edition varianter i en sofistikerad svart färg istället för Milwaukee's signatur röda. Perfekt för de som söker något unikt.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

340,00 kr
391,00 kr
107,00 kr
1 078,00 kr
702,00 kr
131,00 kr
1 441,00 kr
484,00 kr