Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Milwaukee
SKU   4932471358

Milwaukee Fällbar Arbetskniv Fastback

Milwaukee fällbar arbetskniv är en lättanvänd, kompakt kniv som sparar tid och ökar effektiviteten. Med enhandsgrepp, integrerad kapfunktion, verktygslöst bladbyte och inbyggd kabelskalare blir detta ett perfekt verktyg för alla snabbt behov.

In stock
product.showwarehousestatus
252,00 kr

product.fulldescription

Milwaukee fällbar arbetskniv är skapad för att effektivisera och förenkla ditt arbete. Den smarta enhandsgrepp-designen gör det möjligt att fälla ut bladet med en hand, vilket ger dig mer tid och frihet för andra uppgifter. Den integrerade kapfunktionen tillåter dig att kapa olika material utan att behöva fälla ut bladet, vilket gör den ännu mer mångsidig. Behöver du byta blad, är det snabbt och enkelt - helt utan verktyg. Arbetskniven har även en inbyggd kabelskalare, vilket eliminerar behovet av ytterligare verktyg. Allt detta i en slank design som smidigt passar i din ficka. Dessutom är det en bältesclip för lätt och praktisk förvaring.

- Enhandsgrepp för bekväm användning.
- Integrerad kapfunktion för ökad mångsidighet.
- Verktygslöst bladbyte sparar tid och besvär.
- Inbyggd kabelskalare för praktisk användning.
- Slimmad design för lätt förvaring och transport.
- Bältesclip för lätt och praktisk förvaring.
- Robust och hållbar för långvarig användning.
- Tidsbesparande och effektiv.

Milwaukee fällbar arbetskniv är en smart, mångsidig och kompakt lösning för olika arbetsuppgifter. Den kombinerar flera funktioner som kabelskalning, kapning och skärning, och dess praktiska funktioner som enhandsgrepp och verktygslöst bladbyte gör den oumbärlig för effektivt arbete.

Användningsområden
Perfekt för en mängd olika uppgifter, inklusive skärning, skalning och kapning. Användbar för hemförbättringsprojekt, elinstallationer, bygg- och konstruktionsarbeten och mycket mer.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

99,00 kr
214,00 kr
16,00 kr
49,00 kr
96,00 kr
118,00 kr
79,00 kr
74,00 kr