Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Milwaukee
SKU   4932479855

Milwaukee Bits-/Borrset + Bitssats Karbinhake 54-delar

Milwaukees 54-delars Shockwave bitssats är skräddarsydd för krävande applikationer, särskilt när slagverktyg används. Setet erbjuder en omfattande lösning för alla borr- och fästningsbehov. Med Shock Zone-teknik som minskar spänningar vid spetsen och därmed brott, kombinerar dessa bitsar hållbarhet med flexibilitet. Den förstärkta spetsen och det specialtillverkade stålet från Milwaukee garanterar längre livslängd och en säker passform som skyddar skruvhuvuden från skada.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (Obekräftad leveranstid - Ring/maila oss om du vill ha uppdaterat leveransbesked).
product.showwarehousestatus
429,00 kr

product.fulldescription

Milwaukee Shockwave bitssats är konstruerad för att hantera de tuffaste uppgifterna inom borrning och fästning. Denna 54-delars sats är speciellt anpassad för användning i heavy duty applikationer där slagverktyg är inblandade. Shock Zone-designen är en kritisk komponent som avsevärt reducerar stress och slitage på bitsens spetsar, vilket effektivt minskar risken för brott under intensiva moment.

Varje bit i satsen har en speciell fjädrande egenskap tack vare kombinationen av Shock Zone-design och en avancerad ytbehandling. Denna egenskap tillåter bitsen att absorbera slagkraft och böja sig enligt en kontrollerad flexibilitet, snarare än att brytas av plötsliga och hårda påfrestningar.

Spetsarna på bitarna är komprimerade under tillverkningsprocessen för att uppnå maximal hårdhet, vilket inte bara ger en extra lång livslängd utan även säkerställer en optimal passform i skruvhuvudet. Detta minimerar risken för att bitsen glider och därmed förhindrar skador på skruvhuvuden under arbete.

Milwaukees specialtillverkade stål ger Shockwave bitsen en exceptionell motståndskraft mot de kraftiga slag och vridmoment som ofta är en del av heavy duty arbeten. Detta gör bitssatsen till en pålitlig partner för professionella användare som kräver hög prestanda och pålitlighet från sina verktyg.

- Shock Zone-teknik minskar risken för brott.
- Flexibel design som absorberar slag, fungerar som en fjäder.
- Förstärkta spetsar för maximal hårdhet och lång livslängd.
- Optimal passform minskar risken för att glida och skada skruvhuvuden.
- Specialtillverkat stål för ökad motståndskraft mot slag.

Milwaukee 54-delars Shockwave bitssats är idealisk för tunga applikationer som kräver slagverktyg. Med robusta Shock Zone-bits som absorberar kraft och minimerar slitage, säkerställer denna sats effektiv och pålitlig prestanda för alla borr- och fästningsbehov.

Användningsområden
Professionella byggarbetsplatser.
Monteringsarbeten som kräver slagverktyg.
Borrning och fästning i olika material.
Tunga applikationer som kräver hållbara och långvariga bits.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

16,00 kr
44,00 kr
87,00 kr
50,00 kr
78,00 kr
14,00 kr
197,00 kr
265,00 kr