Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Metabo
SKU   636620000

Metabo Snabbchuck 1/2" 1,5-13mm

Metabo 13mm snabbchuck är en högkvalitativ chuck med 1/2" - 20 UNF gänga som passar de vanligaste förekommande fabrikaten på marknaden. Denna kvalitetschuck i metall har en spännvidd på 1,5-13mm och är slagborrfast, vilket gör den till ett pålitligt och mångsidigt verktygstillbehör.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
410,00 kr

product.fulldescription

Metabo 13mm snabbchuck är den perfekta lösningen för alla dina borr- och skruvjobb. Denna högkvalitativa chuck är utformad för att ge pålitlig och snabb spännning av dina borr och bits. Med en spännvidd på 1,5-13mm kan den hantera en mängd olika borrdiameter och bitsstorlekar, vilket gör den mycket mångsidig.

En av de mest imponerande funktionerna hos Metabo 13mm snabbchuck är dess 1/2" - 20 UNF gänga. Detta gör det enkelt att installera och använda chucken med de flesta vanliga borr- och skruvdragare på marknaden. Du behöver inte längre oroa dig för att leta efter en kompatibel chuck när du har denna i din verktygslåda.

Denna snabbchuck är tillverkad av högkvalitativ metall, vilket garanterar dess hållbarhet och långa livslängd. Den är också slagborrfast, vilket innebär att den kan användas med slagborrmaskiner utan problem. Oavsett om du arbetar med trä, metall eller andra material kommer denna chuck att ge dig den spännkraft och stabilitet du behöver.

Att byta borr eller bits är en enkel och snabb process med Metabo 13mm snabbchuck. Dess smidiga design och användarvänliga spännmekanism gör det möjligt att byta verktyg med lätthet. Du kommer att kunna öka din produktivitet och spara tid på arbetsplatsen.

Denna chuck är också konstruerad med fokus på säkerhet och pålitlighet. Du kan lita på att dina borr och bits sitter säkert på plats under användning, vilket minskar risken för olyckor och skador.

Sammanfattningsvis är Metabo 13mm snabbchuck det ultimata verktygstillbehöret för alla dina borr- och skruvjobb. Dess högkvalitativa metallkonstruktion, 1/2" - 20 UNF gänga och slagborrfasta egenskaper gör den till en pålitlig och mångsidig partner på arbetsplatsen.

- Högkvalitativ metallkonstruktion för hållbarhet.
- Passar de vanligaste fabrikaten på marknaden.
- Spännvidd på 1,5-13mm för mångsidig användning.
- Snabb och enkel borr- och bitsbyte.
- Slagborrfast för användning med slagborrmaskiner.

Användningsområden
Borrning i trä, metall och andra material.
Skruvdragning med olika bitsstorlekar.
Användning med vanliga borr- och skruvdragare.

Tekniska Data
Spännvidd 1,5-13mm
1/2" - 20 UNF gänga
Slagborrfast

product.downloads

Customers who bought this item also bought

445,00 kr
2 577,00 kr
187,00 kr