Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Metabo
SKU   631660000

Metabo Skär till Lackfräs LF 724 + LF 850 (10-P)

Metabo erbjuder en uppsättning av 10 vändbara hårdmetallskär, perfekt anpassade för Metabos lackfräsar LF 850 S och LF 724 S. Dessa högkvalitativa skär garanterar lång brukstid och en jämn slipbild, tack vare deras tillverkning från högvärdigt hårdmetall. Idealiska för professionella användare som kräver precision och hållbarhet i sitt arbete.

In stock
product.showwarehousestatus
420,00 kr

product.fulldescription

Metabo fortsätter att sätta standarden för professionellt arbete med sin senaste uppsättning vändbara hårdmetallskär, speciellt framtagen för användning med Metabos lackfräsmodeller LF 850 S och LF 724 S. Denna paketlösning innehåller 10 stycken skär, vilket säkerställer att användarna har tillgång till pålitliga och hållbara verktyg över tid.

Dessa skär är designade för att ge en exceptionell prestanda, med en förmåga att skapa fina och jämna slipbilder på en rad olika ytor. Tack vare användningen av högvärdigt hårdmetall i tillverkningsprocessen, erbjuder dessa skär inte bara en lång livslängd utan även en oöverträffad hållbarhet och effektivitet vid användning.

Den vändbara funktionen är en ytterligare fördel, som tillåter användarna att snabbt och enkelt byta ut slöa skär mot nya, vilket minimerar driftstopp och maximerar produktiviteten. Oavsett om det gäller finslipning eller borttagning av lack och färg, är dessa skär designade för att möta de högsta professionella kraven.

- Paket med 10 stycken vändbara hårdmetallskär.
- Anpassad för Metabos lackfräsar LF 850 S och LF 724 S.
- Tillverkad av högvärdigt hårdmetall för lång livslängd och hållbarhet.
- Ger en jämn och fin slipbild för professionella resultat.
- Enkel att byta ut för minimalt driftstopp och ökad effektivitet.

Metabo vändbara hårdmetallskär erbjuder professionell kvalitet och långvarig prestanda, perfekt för användning med Metabos lackfräsar LF 850 S och LF 724 S.

Användningsområden
Professionell lackborttagning och slipning.
Precisionsslipning inom snickeri och möbeltillverkning.
Renoveringsprojekt där hög finish och effektivitet är avgörande.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

28,00 kr
50,00 kr
3 527,00 kr
16,00 kr
197,00 kr
24,00 kr
118,00 kr
162,00 kr