Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Metabo
SKU   629006000

Metabo KSU 401 Kapsågsstativ (168-400cm)

Metabo KSU 401 är ett lätt och transportabelt sågstativ, designat för smidig förflyttning och optimal stöd upp till 400 cm. Med universella medar som passar till de flesta kapsågar, inklusive Makitas Metallkap DLW140Z, är detta stativ en mångsidig lösning för professionella hantverkare. Dess rullar och utdragbara sidor underlättar arbete och transport, med en maximal viktbelastning på 250 kg.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
2 790,00 kr

product.fulldescription

Metabo KSU 401 sågstativ är det perfekta valet för hantverkare som värdesätter effektivitet, bärbarhet och mångsidighet. Med en total längd som sträcker sig från 168 cm till 400 cm och en justerbar höjd mellan 92 cm och 99 cm, erbjuder detta stativ exceptionellt stöd för en rad olika sågprojekt. Dess förmåga att bära upp till 250 kg gör det robust nog för de mest krävande uppgifterna.

Detta stativ har designats med användaren i åtanke, med funktioner som medar som enkelt kan skruvas fast på sågbordet, vilket gör det enkelt att montera och demontera sågen från stativet. Utdragbara sidor ger ytterligare flexibilitet och stöd för stora arbetsstycken, vilket maximerar arbetsytan och effektiviteten.

Medskickade universella medar säkerställer att KSU 401 är kompatibelt med de flesta kapsågar på marknaden, inklusive populära modeller från Makita. Denna kompatibilitet, kombinerat med stativets lätta design och rullar för enkel transport, gör KSU 401 till en idealisk lösning för både verkstads- och fältarbete.

- Lätt och transportabelt design med rullar för enkel förflyttning.
- Utdragbara sidor erbjuder maximalt stöd upp till 400 cm.
- Universella medar för bred kompatibilitet med kapsågar.
- Kraftig konstruktion som klarar en viktbelastning på upp till 250 kg.
- Enkel montering och demontering av sågen från stativet.

Metabo KSU 401 är ett idealiskt sågstativ för professionella, kombinerar portabilitet med robust stöd och bred kompatibilitet med kapsågar.

Användningsområden
Professionella byggplatser och verkstäder.
Snickeriarbeten och metallkapning.
Projekt som kräver stora arbetsytor och flexibilitet.

Metabo Kapsågsstativ KSU 401 är ett robust och flexibelt stativ designat för professionella användare som kräver pålitligt stöd för sina kapsågar vid arbete med tunga och stora arbetsstycken. Denna modell erbjuder enastående anpassningsbarhet och styrka, vilket gör den till ett oumbärligt tillbehör i verkstaden eller på arbetsplatsen. Här är en detaljerad översikt av dess tekniska specifikationer:

Tekniska Data
Total längd 168 cm - 400 cm
Höjd 92 cm - 99 cm
Max viktbelastning 250 kg
Vikt 25 kg

Med en justerbar längd från 168 cm upp till 400 cm ger Metabo KSU 401 möjlighet att anpassa arbetsytan efter behov, vilket gör den lämplig för en mängd olika projekt och materialstorlekar. Höjdjusteringsfunktionen, från 92 cm till 99 cm, tillåter användaren att finjustera stativets höjd för optimal arbetsergonomi och precision.

Med en maximal viktbelastning på hela 250 kg är detta kapsågsstativ kapabelt att stödja även de mest omfattande och tunga arbetsstyckena, vilket gör det till en tillförlitlig plattform för kapning. Dess robusta konstruktion säkerställer stabilitet och hållbarhet, även under intensiv användning.

Trots sin robusthet och kapacitet är KSU 401 relativt lätt, med en totalvikt på endast 25 kg, vilket gör det enkelt att transportera och ställa upp stativet där det behövs. Denna balans mellan styrka och portabilitet underlättar för professionella användare att hålla en hög produktivitetsnivå, oavsett arbetsplatsens förhållanden.

Sammanfattningsvis är Metabo Kapsågsstativ KSU 401 en utmärkt investering för hantverkare, byggare och alla som söker ett tillförlitligt, anpassningsbart och hållbart stativ för sina kapsågar. Dess mångsidighet och konstruktion av hög kvalitet gör det till ett värdefullt tillägg till alla verktygsarsenaler.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

12,00 kr
16,00 kr
11 137,00 kr
305,00 kr
5 181,00 kr
849,00 kr
449,00 kr
128,00 kr