Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Metabo
SKU   609225500

Metabo FSX 200 INTEC Excenterslip 240W (125mm)

Metabos excenterslipmaskin FSX 200 INTEC är en kraftfull och ergonomisk 125mm slipmaskin, perfekt för både plana och välvda ytor. Med vibrationsdämpat handtag och inbyggd utsugning, erbjuder den en bekväm och dammfri slipupplevelse.

In stock
product.showwarehousestatus
949,00 kr

product.fulldescription

Metabos excenterslipmaskin FSX 200 INTEC är en högpresterande och användarvänlig slipmaskin, designad för både professionella och DIY-entusiaster. Den är idealisk för slipning av en mängd olika material, inklusive trä, plast, icke-järnmetall och stålplåt. Med en stödrondell på 125 mm och en kraftfull motor, levererar denna slipmaskin imponerande resultat på både plana och välvda ytor.

Maskinens ergonomiska design inkluderar ett vibrationsdämpat, gummerat grepphandtag som minskar trötthet och ökar komforten under längre användning. Detta, tillsammans med maskinens lätta och kompakta storlek, gör den idealisk för enhandsmanövrering.

En av de mest framträdande egenskaperna hos FSX 200 INTEC är dess inbyggda utsugning med Intec-filtersystem. Detta system effektiviserar dammhanteringen och kan rengöras flera gånger, vilket säkerställer en renare arbetsmiljö och längre livslängd för maskinen. Dessutom är slipmaskinen utrustad med ett dammskyddat kullager som ytterligare förbättrar dess hållbarhet och prestanda.

Tekniska specifikationer inkluderar ett tomgångsvarvtal på 11.000 /min, en nominell upptagen effekt på 240 W och en avgiven effekt på 90 W. Med ett varvtal vid full belastning på 9.500 /min och en svängningscirkel på 2,7 mm, är denna slipmaskin både kraftfull och exakt. Dess vikt på endast 1,3 kg utan nätkabel gör den lätt att hantera och transportera.

- Ergonomisk och vibrationsdämpad design för ökad användarkomfort.
- Lätt och behändig för enkel enhandsmanövrering.
- Effektiv dammhantering med inbyggd utsugning och Intec-filtersystem.
- Användbar på en mängd olika material och ytor.
- Dammskyddat kullager för ökad hållbarhet.

Metabos excenterslipmaskin FSX 200 INTEC kombinerar kraft och precision med användarvänlig design, vilket gör den till ett utmärkt val för både professionella och hemmafixare.

Användningsområden
Slipning av trä, plast, icke-järnmetall och stålplåt.
Användning i verkstäder, byggplatser och för hemmaprojekt.

Tekniska Data
Stödrondellens diameter 125 mm
Tomgångsvarvtal 11.000 /min
Nominell upptagen effekt 240 W
Avgiven effekt 90 W
Varvtal vid full belastning 9.500 /min
Svängningscirkel 2,7 mm
Vikt utan nätkabel 1,3 kg

Levereras med
Dammkassett
1 veckat filter
Plastlåda

product.downloads