Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Metabo
SKU   625591000

Metabo Batteri LI-POWER 18V (4,0ah)

Metabos 18V 4,0ah batteripaket med Ultra-M-teknologi: Intelligent batteristyrning för långlivade batteripaket med 3 års garanti. Patenterad AIR COOLED-laddningsteknologi

In stock
product.showwarehousestatus
1 039,00 kr

product.fulldescription

Metabos Ultra-M 18V 4,0ah batteripaket är en banbrytande lösning för professionella verktyg, som kombinerar hållbarhet med intelligent teknologi. Detta batteripaket är utrustat med Metabos patenterade AIR COOLED-laddningsteknologi, vilket säkerställer snabb och effektiv laddning samtidigt som det skyddar batteriet mot överhettning, vilket förlänger dess livslängd.

Den permanenta elektroniska cellbevakningen (ESCP) under laddning och urladdning garanterar en mycket lång livslängd för batteriet. Detta, tillsammans med processorstyrd laddnings- och urladdningshantering, säkerställer att batteriet alltid fungerar optimalt, oavsett arbetsförhållanden.

En av de mest framträdande funktionerna i Metabos Ultra-M batteripaket är dess kapacitetsindikering. Denna funktion tillåter användare att ständigt övervaka laddningsnivån, vilket säkerställer att du aldrig blir överraskad av ett urladdat batteri mitt i ett jobb. Dessutom har batteriet ingen minneseffekt och en mycket låg självurladdning, vilket innebär att det behåller sin laddning under längre perioder när det inte används.

Med en spänning på 18V och en batterikapacitet på 4,0ah är detta batteripaket idealiskt för krävande applikationer och långvarigt arbete. Det är kompatibelt med ett brett utbud av Metabos 18V verktyg, vilket gör det till ett mångsidigt val för alla typer av professionella projekt.

- AIR COOLED-laddningsteknologi för snabb och säker laddning.
- Permanent elektronisk cellbevakning för lång livslängd.
- Processorstyrd laddnings- och urladdningshantering för optimal prestanda.
- Kapacitetsindikering för ständig kontroll av laddningsnivån.
- Ingen minneseffekt och låg självurladdning för längre lagringstid.

Metabos Ultra-M 18V 4,0ah batteripaket är en högpresterande lösning för professionella användare som kräver pålitlig och långvarig kraft. Med avancerad teknologi och 3 års garanti, är detta batteripaket en investering i effektivitet och pålitlighet för alla dina verktygsbehov.

Användningsområden
Professionella bygg- och renoveringsprojekt.
Långvarigt arbete som kräver konstant kraft.
Användning i en mängd olika elektriska verktyg.

Tekniska data
Spänning 18V
Batterikapacitet 4,0ah

product.downloads