Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Metabo
SKU   685069000

Metabo BAS-SET Metaloc (3x18V 5,5ah LI-HD batterier + Snabbladdare)

Metabo BAS-SATS är en omfattande uppsättning med 3st 18V 5,2Ah LI-HD batterier och en snabbladdare ASC 30-36V, perfekt för professionellt bruk. Levereras i en METALOC förvaringsväska för enkel transport och förvaring.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
5 831,00 kr

product.fulldescription

Metabo BAS-SATS erbjuder en komplett lösning för dina kraftbehov med 3st 18V 5,2Ah LI-HD batterier och en effektiv ASC 30-36V snabbladdare. Denna sats är idealisk för professionella användare som behöver pålitlig och långvarig strömförsörjning för sina verktyg. LI-HD teknologin i batterierna säkerställer hög prestanda, lång livslängd och optimal energiutnyttjande.

Den medföljande ASC 30-36V snabbladdaren laddar batterierna snabbt och effektivt, vilket minimerar driftstopp och maximerar produktiviteten. Dessutom är laddaren utformad för att vara hållbar och pålitlig, vilket gör den idealisk för användning i krävande arbetsmiljöer.

Allt detta levereras i en praktisk och robust METALOC förvaringsväska, vilket gör det enkelt att transportera och förvara dina batterier och laddare. Väskan skyddar dina tillbehör från damm, smuts och stötar, vilket förlänger deras livslängd och säkerställer att de alltid är redo att användas när du behöver dem.

- 3st kraftfulla 18V 5,2Ah LI-HD batterier för långvarig användning.
- Snabbladdaren ASC 30-36V för effektiv och snabb laddning.
- LI-HD teknologi för optimal prestanda och energiutnyttjande.
- Robust och pålitlig design, lämplig för professionellt bruk.
- Praktisk METALOC förvaringsväska för enkel transport och förvaring.
- Skyddar batterier och laddare från yttre påverkan.

Metabo BAS-SATS är en idealisk lösning för professionella användare som behöver pålitlig och effektiv strömförsörjning. Med 3st 18V 5,2Ah LI-HD batterier och en snabbladdare, är detta paket perfekt för krävande arbetsmiljöer.

Användningsområden
Professionella bygg- och hantverksprojekt.
Användning i krävande arbetsmiljöer.
Långvarig strömförsörjning för elektriska verktyg.

product.downloads