Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Metabo
SKU   600375000

Metabo BAE 75 Bandslip 1010W (75x533mm)

BAE 75 bandslip är en kraftfull, anpassningsbar och mångsidig verktygsmaskin som används för att slipa olika material som trä, metall och plast. Den är också hållbar och säker att använda.

In stock
product.showwarehousestatus
3 506,00 kr

product.fulldescription

Metabo BAE 75 Bandslip är utrustad med en stark och uthållig motor med stora reserver och Vario-Tacho-Constamatic (VTC)-helvågselektronik. Den har en exakt bandstyrning som ger en mycket ren slipyta och en reglerbar bandhastighet. Med sin inbyggda utsugning och antistatiska dammpåse med dragkedja är den idealisk för dammkänsliga miljöer. Maskinen är också lämplig för stationär användning med längdanslaget för exakt styrning av arbetsstycket. Medföljande tillbehör inkluderar dammpåse, extrahandtag, sexkantnyckel, utsugningsadapter och maskinstativ.

- Effektivitet: BAE 75 bandslip är utformad för att vara effektiv och snabb i sin användning. Den kraftfulla motorn gör att maskinen kan ta bort material på kort tid.
- Anpassningsbarhet: BAE 75 bandslip är en mycket anpassningsbar maskin. Den har justerbara inställningar som gör att användaren kan anpassa maskinen för att passa olika material och slipbehov.
- Precision: Med BAE 75 bandslip kan användaren uppnå hög precision och noggrannhet. Maskinen är utformad för att göra rena snitt och jämna ytor.
- Hållbarhet: BAE 75 bandslip är byggd för att vara hållbar och tålig. Den är konstruerad med högkvalitativa material och har en robust konstruktion som tål tuffa arbetsförhållanden.
- Mångsidighet: BAE 75 bandslip kan användas för att slipa olika typer av material, inklusive trä, metall och plast. Detta gör att den är användbar för en mängd olika projekt och applikationer.
- Säkerhet: BAE 75 bandslip är utformad med säkerhet i åtanke. Maskinen har säkerhetsfunktioner som skyddar användaren från att skada sig själv eller maskinen.

Sammanfattningsvis är BAE 75 bandslip en kraftfull, anpassningsbar och mångsidig verktygsmaskin som är lämplig för många olika slipbehov. Den är också hållbar och säker att använda.

Tekniska Data
Vridmoment12 Nm
Slipband75 x 533 mm
Putsbalkens bandkontaktyta85 x 150 mm
Bandhastighet tomgång240 - 450 m/min
Nominell upptagen effekt1.010 W
Vikt utan nätkabel4,7 kg

Levereras med
dammpåse
1 slipband P 80
extrahandtag
sexkantnyckel
utsugningsadapter
längdanslag
maskinstativ

product.downloads

Customers who bought this item also bought

2 356,00 kr
561,00 kr