Visar priser inkl. moms
/
Visa priser exkl. moms
Visar priser inkl. moms
/
Visa priser exkl. moms
Tillverkare: Spray Master
Artikelnr   7391928230024

SprayMaster Kallgalv Masterzink 1L (23002)

SprayMaster Rust Protection Zinc är en effektiv korrosionsskyddsprodukt för järn och stål, inklusive svetsfogar. Denna självläkande produkt innehåller minst 90% zink och skapar ett skydd som kan jämföras med varmgalvanisering.

Finns i lager för omgående leverans
Visa lagerstatus per butik
1 079,00 kr

Beskrivning

SprayMaster Rust Protection Zinc är ett utmärkt sätt att skydda järn- och stålytor, inklusive svetsfogar, från de skadliga effekterna av korrosion. Denna unika produkt skapar en färdig färgfilm som innehåller minst 90 % zink. Zinket binds elektrokemiskt till järn- eller stålytorna med hjälp av luftens fuktighet. Dessutom är produkten självläkande vid mekaniskt uppstådda skador, vilket innebär att zinket kryper över den blottade ytan och fortsätter att ge skydd.

En av de främsta fördelarna med SprayMaster Rust Protection Zinc är att den ger ett skydd som kan jämföras med varmgalvanisering men kan utföras direkt på plats. Detta gör den idealisk för både stora och små projekt. Produkten finns både som aerosol och som penselfärg, vilket ger dig flexibiliteten att välja det bästa alternativet för ditt specifika behov.

Ytterligare en fördel är att drivgasen i denna produkt klassas som förnyelsebar genom massbalansprincipen. Det innebär att motsvarande mängd drivgas i denna produkt har framställts av förnyelsebar råvara, vilket ger en CO2-reduktion från drivgasframställningen med 40-90%.

- Effektivt skydd mot korrosion för järn och stål.
- Skapar en zinkfilm som binder sig elektrokemiskt till ytan.
- Självläkande egenskaper vid mekanisk skada.
- Kan jämföras med varmgalvanisering men appliceras direkt på plats.
- Finns som aerosol och som penselfärg.
- Använder förnyelsebar drivgas för en mer miljövänlig lösning.

SprayMaster Rust Protection Zinc ger effektivt korrosionsskydd för järn och stål. Den självläkande, zinkbaserade formeln erbjuder skydd jämförbart med varmgalvanisering och kan appliceras direkt på plats.

Användningsområden:
Skyddar järn- och stålytor, inklusive svetsfogar, från korrosion.

Dokument

Kunder som köpte denna köpte också

49,00 kr
12,00 kr
141,00 kr
108,00 kr
138,00 kr