Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Makita
SKU   122730-4

Makita Vridbart vinkelanslag (LF1000)

Makita vridbart vinkelanslag är ett perfekt tillbehör som är designat för att användas tillsammans med Makitas vändbara klyv-/kap & gersåg LF1000. Detta vinkelanslag är utvecklat för att underlätta precisionsarbete och effektivisera sågprojekt genom att möjliggöra smidig justering av sågvinklar vid behov, vilket säkerställer exakta och raka snitt varje gång.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
276,00 kr

product.fulldescription

Makitas vridbart vinkelanslag är ett oumbärligt tillbehör för alla hantverkare och DIY-entusiaster som äger en Makita vändbar klyv-/kap & gersåg LF1000. Detta vinkelanslag har utformats för att erbjuda användarna möjligheten att smidigt justera sågvinklar, vilket gör det möjligt att genomföra komplicerade sågprojekt med precision och enkelhet. Konstruktionen av vinkelanslaget säkerställer att det inte bara är enkelt att installera och justera, utan det är även robust och hållbart för att tåla de påfrestningar som uppstår under intensivt arbete. Oavsett om du arbetar med trä, plast eller metall bidrar Makitas vridbara vinkelanslag till att du kan uppnå perfekta snitt med minimal ansträngning.

- Designad specifikt för Makita LF1000
- Underlättar precisionsarbete
- Robust och hållbar konstruktion
- Enkel installation och justering
- Möjliggör varierade sågvinklar
- Förbättrar effektiviteten i sågprojekt

Makita vridbart vinkelanslag är ett värdefullt tillbehör för Makitas LF1000, designat för att förbättra precisionsarbete och effektivisera sågprojekt. Detta tillbehör underlättar smidiga vinkeljusteringar för exakta snitt och har en robust konstruktion som klarar av intensiv användning.

Användningsområden
Precisionssågning
Varierade sågvinkelprojekt
Arbete med Makita LF1000

product.downloads

Customers who bought this item also bought

461,00 kr
708,00 kr