Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Makita
SKU   UT1400

Makita UT1400 Blandare/Visp 140mm 1300W

Makitas blandare UT1400 är en kraftfull 1300W murbruksblandare med M14 spindel. Bruksblandaren är enkel att använda och är utrustad med en skyddsram för att skydda motorkroppen samt ett justerbart varvtal. Makitas UT1400 fungerar utmärkt till att blanda färger, plaster och bruk m.m.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Makita Registrera 3-års garanti

Makita erbjuder en extra förlängd garanti till sina kunder utöver standardgarantin som tillverkaren erbjuder. Genom att registrera din produkt på vår hemsida kan du förlänga garantitiden till tre (3) år. Den 3-åriga garantitiden gäller från inköpsdatum.

Villkor för Förlängd Garanti:
Produkten har inhandlats hos en auktoriserad återförsäljare
Produkten måste registreras senast 4 veckor från inköpsdatum.
Registrering är endast möjlig på Makitas webbplats www.makita.se och kräver att du samtycker till att dina personuppgifter ingår i Makitas kundregister.
Den förlängda garantin omfattar endast elektriskt motordrivna produkter (el-anslutna eller batteridrivna) samt gasdrivna spikpistoler.
Den förlängda garantin är personlig och kan inte överlåtas.
Den förlängda garantin omfattar inte tillbehör, batterier, laddare, lampor, uppvärmda jackor, bensindrivna produkter, tryckluftsdrivna spikpistoler, kompressorer eller industriella skruvmejslar.
För ytterligare villkor, se Makitas allmänna garantivillkor.

Efter Registrering
När du har registrerat din produkt på vår hemsida har du möjlighet att skriva ut ett garantibevis samt en kopia av ditt inköpskvitto, om du har laddat upp det i systemet.

Om produkten lämnas in för reklamation till en serviceverkstad under den förlängda garantitiden, måste en kopia av inköpskvittot samt en kopia av garantibeviset bifogas.

3 179,00 kr

product.fulldescription

Makitas blandare UT1400 är en kraftfull 1300W murbruksblandare med M14 spindel. Bruksblandaren är enkel att använda och är utrustad med en skyddsram för att skydda motorkroppen samt ett justerbart varvtal. Makitas UT1400 fungerar utmärkt till att blanda färger, plaster och bruk mm. Obs. Levereras utan visp.

Tekniska data

  • Varvtal (min-1) 0-580
  • Spindel M14
  • Vispens max Ø 140 mm
  • IEC Skyddsklass II
  • Skyddsklass (IP) IP20
  • Anslutningssladd 2,5 m
  • Vikt utan sladd 5,2 kg

Levereras utan blandarvisp

product.downloads