Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Makita
SKU   821551-8

Makita MAKPAC 3 Förvaringsväska (395x295x215mm)

Makita MAKPAC förvaringsväskor är utformade för att erbjuda en robust och praktisk lösning för förvaring och transport av dina Makita-verktyg och tillbehör. Tillverkade av högkvalitativ plast, dessa modulära lådor kan enkelt staplas och låsas samman, vilket skapar en skräddarsydd förvaringslösning. De finns i fyra olika storlekar (Typ 1-4) och är konstruerade för att tåla tuffa arbetsmiljöer. Varje MAKPAC väska har ett ergonomiskt handtag och möjlighet för axelrem, vilket gör dem till ett perfekt val för professionella användare.

In stock
product.showwarehousestatus
567,00 kr

product.fulldescription

Makita MAKPAC förvaringsväskor representerar den ultimata lösningen för effektiv förvaring och transport av professionella verktyg. Dessa väskor är en del av ett omfattande modulärt system som tillåter användare att anpassa sin förvaring baserat på deras specifika behov. Tillverkade av slitstark plast, erbjuder MAKPAC väskorna exceptionellt skydd mot smuts, damm och skador, vilket gör dem lämpliga för användning i de mest krävande arbetsförhållanden.

Med fyra storlekar att välja mellan, kan användare enkelt organisera sina verktyg och tillbehör på ett sätt som bäst passar deras arbete. Det modulära och stapelbara designkonceptet möjliggör enkel transport och lagring, med lådor som låses samman för att förhindra att de glider isär under transport.

Dessutom kan MAKPAC väskorna utrustas med anpassningsbara inlägg, vilket erbjuder ytterligare skydd för specifika verktyg och tillbehör. Detta gör det enklare än någonsin att hålla dina verktyg organiserade, säkra och redo att användas. Ergonomiska handtag och möjligheten att fästa axelremmar ökar bärkomforten, vilket gör dessa väskor idealiska för professionella som är på språng.

Kompatibiliteten med Makitas sortiment av elverktyg, sladdlösa verktyg och tillbehör, samt liknande modulära förvaringssystem från andra märken, betonar MAKPACs mångsidighet och användbarhet inom en rad olika branscher.

- Robust konstruktion tillverkad av slitstark plast
- Fyra olika storlekar för skräddarsydd förvaring
- Stapelbara och låsbara för säker transport
- Anpassningsbara inlägg för specifik verktygsförvaring
- Ergonomiska handtag och axelremmar för enkel hantering
- Kompatibel med Makitas verktyg och andra modulära system

Användningsområden
Makita MAKPAC förvaringsväskor är perfekta för byggare, hantverkare, elektriker, och alla yrkesverksamma som behöver en pålitlig lösning för att organisera, skydda och transportera sina verktyg och tillbehör. Deras mångsidighet och hållbarhet gör dem till en ovärderlig del av varje professionell verktygssamling.

Mått på MAKPAC 3 förvaringsväska är 395x295x215mm.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

249,00 kr
98,00 kr
94,00 kr
133,00 kr
75,00 kr
605,00 kr
21,00 kr
384,00 kr