Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Makita
SKU   821550-0

Makita MAKPAC 2 Förvaringsväska (395x295x157mm)

Makita MAKPAC2 är en slagtålig förvaringsväska av hög kvalitet, perfekt för professionella hantverkare och DIY-entusiaster. Tillverkad i hårdplast, erbjuder den robust skydd för dina verktyg. Dess mått är 295x157x395mm, vilket gör den rymlig nog för en mängd verktyg samtidigt som den är lätt att hantera. Väskan är designad för att kunna staplas och förvaras enkelt med andra MAKPAC förvaringslådor tack vare dess smarta snäppfästen. Eventuella spår av etiketter från splittade modeller kan enkelt tas bort, vilket garanterar en snygg och professionell look.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Makita Sommardeals 2024

🌞 Makita Sommardeals - Heta Priser på Maskiner och Verktyg! 🌞
Sommaren är här och det är dags för fantastiska erbjudanden från Makita! Upptäck våra sommardeals med riktigt heta priser på utvalda maskiner och verktyg. Detta är den perfekta chansen att uppgradera din verktygslåda med högkvalitativa produkter från Makita till otroliga priser.

249,00 kr

product.fulldescription

Makita MAKPAC 2 är en del av Makitas innovativa förvaringssystem, speciellt utvecklad för att ge maximalt skydd och organisering för dina verktyg. Denna förvaringsväska är tillverkad i slagtålig hårdplast, vilket gör den till en hållbar lösning för både transport och förvaring av verktyg.

Med sina mått på 295x157x395mm är MAKPAC2 rymlig nog att rymma en bred variation av verktyg och tillbehör, samtidigt som den behåller en kompakt och lätthanterlig form. Dess stapelbara design möjliggör effektiv förvaring och organisering av verktyg, och tack vare de integrerade snäppfästena kan väskan säkert staplas med andra MAKPAC förvaringslådor.

För professionella som ofta är i rörelse och behöver sina verktyg organiserade och lättillgängliga, är MAKPAC2 ett utmärkt val. Den är inte bara praktisk för transport, utan också idealisk för att hålla arbetsplatsen organiserad och effektiv.

Notera att det ibland kan förekomma spår av etiketter på MAKPAC förvaringsväskor. Detta beror på att vi ibland "splittar" vissa modeller vid restorder för att snabbt kunna leverera ut maskiner till kunder. Det är viktigt att betona att dessa väskor är helt nya, och eventuella klistermärken eller etiketter kan enkelt tas bort för att bibehålla en ren och professionell look.

- Tillverkad i slagtålig hårdplast för maximalt skydd
- Stapelbar och kompatibel med MAKPAC-systemet för effektiv förvaring
- Rymlig med mått på 295x157x395mm
- Snäppfästen för säker stapling med andra MAKPAC lådor
- Lätt att rengöra och underhålla
- Lämplig för en bred variation av verktyg och tillbehör

Användningsområden
Makita MAKPAC2 förvaringsväska är idealisk för professionella hantverkare, byggarbetare, mekaniker och DIY-entusiaster som behöver en robust och pålitlig lösning för att skydda och organisera sina verktyg. Perfekt för de som behöver en flexibel och hållbar förvaringslösning både i verkstaden och på fältet.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

567,00 kr
384,00 kr
196,00 kr
93,00 kr
133,00 kr
10,00 kr
869,00 kr
132,00 kr