Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Makita
SKU   821549-5

Makita MAKPAC 1 Förvaringsväska (395x295x105mm)

Makita MAKPAC förvaringsväskor är den ultimata lösningen för att skydda och organisera dina verktyg. Tillverkade av högkvalitativ plast, är dessa robusta lådor designade för att tåla de tuffaste arbetsförhållanden. Med fyra olika storlekar, från Typ 1 till Typ 4, erbjuder de modulära och stapelbara väskorna en anpassningsbar förvaringslösning som kan skräddarsys efter dina behov. Varje väska är utrustad med ergonomiska handtag och anpassningsbara inlägg, vilket gör det enkelt att transportera och snabbt komma åt dina Makita-verktyg och tillbehör.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
384,00 kr

product.fulldescription

Makita MAKPAC förvaringsväskor representerar en perfekt kombination av hållbarhet, flexibilitet och användarvänlighet. Dessa förvaringslösningar är skapade för professionella användare som behöver en pålitlig metod för att skydda sina verktyg och tillbehör från smuts, damm och skador under transport och förvaring.

Den robusta konstruktionen av slitstark plast garanterar att dina verktyg förblir säkra även i de mest krävande arbetsmiljöer. Den modulära designen tillåter användare att enkelt stapla och låsa samman väskor av olika storlekar (Typ 1-4), vilket skapar en skräddarsydd och platsbesparande förvaringsenhet som kan anpassas efter arbetsplatsens unika krav.

Varje MAKPAC väska har utformats med tanke på användarvänlighet, inklusive ergonomiska handtag för enkel transport och möjlighet att fästa axelremmar för ännu större bärkomfort. Dessutom kan väskorna utrustas med specifikt anpassade inlägg, vilket gör det enkelt att organisera och skydda varje verktyg och tillbehör individuellt.

Kompatibiliteten med Makitas omfattande sortiment av elverktyg och sladdlösa verktyg, samt deras förmåga att integreras med andra liknande modulära förvaringssystem, gör MAKPAC till en mångsidig lösning som passar alla professionella behov.

- Robust och slitstark plastkonstruktion.
- Fyra storlekar för skräddarsydd förvaring.
- Modulär och stapelbar design för platsbesparing.
- Ergonomiska handtag och möjlighet till axelrem för enkel transport.
- Anpassningsbara inlägg för skyddad och organiserad förvaring.
- Kompatibel med Makitas verktyg och andra modulära system.

Användningsområden
Makita MAKPAC förvaringsväskor är idealiska för byggarbetare, hantverkare, elektriker, och alla yrkesverksamma som värderar ordning, skydd och enkel tillgång till sina verktyg. Oavsett om du arbetar på en byggarbetsplats, i en verkstad eller behöver transportera dina verktyg till olika platser, erbjuder MAKPAC en anpassningsbar och hållbar lösning.

Mått på MAKPAC 1 är 395x295x105mm.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

567,00 kr
249,00 kr
10,00 kr
75,00 kr
869,00 kr
113,00 kr
4 400,00 kr
122,00 kr