Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Makita
SKU   DJV181Z

Makita DJV181Z Sticksåg 18V LXT (utan batterier)

Makita DJV181Z är en 18V kolborstfri sticksåg utformad för professionellt bruk. Med en kompakt, vibrationsdämpad design och tre olika pendelrörelseinställningar, är detta en effektiv och mångsidig verktygslösning. Verktyget erbjuder även LED-belysning och verktygsfritt bladbyte.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjen:
Makita Registrera 3-års garanti

Makita erbjuder en extra förlängd garanti till sina kunder utöver standardgarantin som tillverkaren erbjuder. Genom att registrera din produkt på vår hemsida kan du förlänga garantitiden till tre (3) år. Den 3-åriga garantitiden gäller från inköpsdatum.

Villkor för Förlängd Garanti:
Produkten har inhandlats hos en auktoriserad återförsäljare
Produkten måste registreras senast 4 veckor från inköpsdatum.
Registrering är endast möjlig på Makitas webbplats www.makita.se och kräver att du samtycker till att dina personuppgifter ingår i Makitas kundregister.
Den förlängda garantin omfattar endast elektriskt motordrivna produkter (el-anslutna eller batteridrivna) samt gasdrivna spikpistoler.
Den förlängda garantin är personlig och kan inte överlåtas.
Den förlängda garantin omfattar inte tillbehör, batterier, laddare, lampor, uppvärmda jackor, bensindrivna produkter, tryckluftsdrivna spikpistoler, kompressorer eller industriella skruvmejslar.
För ytterligare villkor, se Makitas allmänna garantivillkor.

Efter Registrering
När du har registrerat din produkt på vår hemsida har du möjlighet att skriva ut ett garantibevis samt en kopia av ditt inköpskvitto, om du har laddat upp det i systemet.

Om produkten lämnas in för reklamation till en serviceverkstad under den förlängda garantitiden, måste en kopia av inköpskvittot samt en kopia av garantibeviset bifogas.

3 125,00 kr

product.fulldescription

Den kolborstfria 18V sticksågen Makita DJV181Z är en kraftfull och kompakt såg konstruerad för att möta de högsta kraven i professionella miljöer. Med vibrationsdämpning, elektronisk effektjustering och en pendelrörelse som kan ställas in i tre olika lägen, garanterar denna såg en optimal användarupplevelse.

LED-belysningen gör det enkelt att ha bra sikt på arbetsstycket, medan det verktygsfria bladbytet säkerställer enkel och snabb omställning. Sticksågen har även en imponerande kapacitet: den kan skära upp till 135 mm i trä, 10 mm i stål och 20 mm i aluminium.

- Kolborstfri motor för längre livslängd och effektivitet.
- Vibrationsdämpad design för komfortabel användning.
- Elektronisk effektjustering för optimal prestanda.
- Verktygsfritt bladbyte för snabb och enkel omställning.
- LED-belysning för bättre sikt och noggrannhet.

Makita DJV181Z är en kraftfull och mångsidig 18V kolborstfri sticksåg som är perfekt för professionell användning. Med vibrationsdämpning, LED-belysning och en rad andra användarvänliga funktioner, är detta en pålitlig verktygspartner.

Användningsområden
Snickeriarbeten
Byggprojekt
Möbeltillverkning
Renoveringsarbeten

Tekniska data
Li-ion batteri 18V
Slagkraft 26 J
Antal slag 800-3.500 min-1
Slaglängd 26 mm
Kapacitet: trä 135 mm
Kapacitet: stål 10 mm
Kapacitet: aluminium 20 mm
Pendling Ja
Vikt med standardbatteri 2,5 kg

Levereras utan batterier, väska och laddare


product.downloads

Customers who bought this item also bought

54,00 kr
949,00 kr
61,00 kr
1 619,00 kr
2 311,50 kr
11 869,00 kr
2 790,00 kr
3 163,00 kr