Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Makita
SKU   DDF484RTJ

Makita DDF484RTJ Borr-/Skruvdragare Kolborstfri 18V (2x5,0ah)

Makitas borrskruvdragare DDF484RTJ är en pålitlig och kraftfull kolborstfri borr-/skruvdragare driven av 18V-batterier, idealisk för professionellt bruk. Den är utrustad med en kolborstfri BL-motor som minimerar strömförbrukningen och maximerar batteriets livslängd per laddning. Denna borrskruvdragare har en LED-belysning som förbättrar synligheten i dåligt belysta arbetsområden, och det gummerade och smala handtaget gör verktyget bekvämt och smidigt att hantera under användning. Växelhuset av metall säkerställer en lång produktlivslängd. Levereras med två 18V 5,0Ah batterier, laddare och en väska för bekväm förvaring och transport.

In stock
product.showwarehousestatus
3 869,00 kr

product.fulldescription

Makitas borrskruvdragare, modell DDF484RTJ, är en överlägsen, kolborstfri allroundmaskin avsedd för professionella användare som behöver pålitlig och kraftfull utrustning i sitt arbete. Driven av robusta 18V-batterier, garanterar denna borr-/skruvdragare lång och effektiv arbetskapacitet med minimala avbrott.

Verktyget har en kraftfull kolborstfri BL-motor, känd för sin exceptionella effektivitet och låga strömförbrukning. Detta resulterar inte bara i längre drifttid per laddning utan bidrar även till en generellt längre livslängd för batterierna, vilket gör det till ett ekonomiskt val i längden.

En annan viktig funktion är den inbyggda LED-belysningen, som är avsedd att ljusa upp arbetsområdet och därmed ge användaren en tydlig och säker sikt, särskilt under förhållanden med dålig belysning.

Komfort och användarvänlighet är centrala i DDF484RTJ’s design. Det gummerade handtaget tillhandahåller ett stadigt och bekvämt grepp, medan den smala designen av handtaget möjliggör för användaren att arbeta smidigt och med precision.

Hela konstruktionen förstärks av ett växelhus i metall, vilket inte bara erbjuder optimal skydd för maskinens interna komponenter utan även garanterar att den tål de utmaningar och påfrestningar som följer med intensivt professionellt bruk.

Maskinen är även utrustad med ett intelligent skyddssystem för batteriet. Detta system ser aktivt till att förlänga batteriets livslängd genom att automatiskt stänga av maskinen när batterinivån närmar sig miniminivå, vilket skyddar batteriet mot djupurladdning. Dessutom, om batteriet monteras medan strömbrytaren är i påläget, förhindrar en inbyggd säkerhetsfunktion att maskinen startar oavsiktligt, vilket bidrar till användarens säkerhet.

- Kolborstfri motor för låg strömförbrukning
- Lång batterilivslängd med skyddssystem
- LED-belysning för bättre sikt
- Smidigt och bekvämt handtag
- Robust metallväxelhus
- Levereras med två batterier och laddare

Makita DDF484RTJ är en kraftfull och pålitlig borrskruvdragare, idealisk för proffs. Med en energieffektiv kolborstfri motor, LED-belysning och robust metallväxelhus, är den byggd för prestanda och hållbarhet. Det smala, gummerade handtaget ger komfort, och det intelligenta batteriskyddssystemet förlänger batteriets livslängd. Levereras komplett med två 18V 5,0Ah batterier, laddare och väska.

Användningsområden
Monteringsarbete
Snickeri
Allmänt byggarbete
Installationer

Tekniska data
Genomsnittlig laddningstid45 min
Varvtal (min-1)0-500 / 2000
Moment hård / mjuk54 / 36 Nm
Momentjusteringar21
Kapacitet Trä38 mm
Kapacitet Stål13 mm
Bitsfäste1/2"-20UNF "
Borrchuck kapacitet1,5 - 13 mm
Vikt med standardbatteri1,8 kg
Mått (LxBxH)172 x 79 x 261 mmLjud-/vibrationsvärden
Ljudtrycksnivå 71 dB(A)
Buller mättolerans (K-faktor) 3 dB(A)
Vibrationsnivå: borrning ≤2,5 m/sec²
Vibrationstolerans (K-faktor) 1,5 m/sec²

Levereras med
2st 18V 5,0ah BL1850
DC18RC Snabbladdare
FÖrvaringsväska MAKPAC 2


product.downloads

Customers who bought this item also bought

994,00 kr
154,00 kr
100,00 kr
3 442,00 kr
131,00 kr
2 367,00 kr
1 923,00 kr
2 063,00 kr