Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Makita
SKU   P-66802

Makita bits till skruvautomat 6833 PH2x127 mm 3-P

Nedsvarvade orginalbits som passar till makitas skruvautomat 6833.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
266,00 kr

product.fulldescription

Makita bits till skruvautomat 6833 P-66802 är en uppsättning bits som är speciellt designade för att användas med Makita skruvautomater, inklusive modell 6833. Dessa bits är av hög kvalitet och konstruerade för att förbättra arbetsprestanda och öka användarens effektivitet vid skruvning.

Några av de viktigaste egenskaperna hos Makita bits till skruvautomat 6833 P-66802 inkluderar:

  1. Högkvalitativt material: Tillverkade av högkvalitativt stål, dessa bits är hållbara och resistenta mot slitage och skador. Detta säkerställer lång livslängd och ökad prestanda vid användning.

  2. Kompatibilitet: Dessa bits är speciellt utformade för att passa och användas med Makita skruvautomater, inklusive modell 6833. Detta garanterar en smidig och effektiv skruvning, utan att oroa dig för att bitsen inte passar eller inte fungerar korrekt med skruvautomaten.

  3. Optimerad prestanda: Makita bits till skruvautomat 6833 P-66802 är designade för att ge en optimal arbetsprestanda. De har en precisionskonstruktion som säkerställer korrekt passform och minimerar risken för att bitsen glider ur skruvhuvudet under användning.

  4. Mångsidighet: Med dessa bits kan du utföra en mängd olika skruvuppgifter. De är lämpliga för att användas med trä, metall och andra material, vilket gör dem till ett praktiskt och mångsidigt verktyg för alla typer av projekt.

  5. Förpackningen: Makita bits till skruvautomat 6833 P-66802 levereras i en praktisk förpackning som gör det enkelt att förvara och transportera bitsen. Detta skyddar bitsen från skador och förlängs deras livslängd.

Sammanfattningsvis är Makita bits till skruvautomat 6833 P-66802 ett utmärkt val för alla som använder en Makita skruvautomat och vill ha en uppsättning högkvalitativa och pålitliga bits för sina skruvuppgifter. Med dessa bits kan du förvänta dig ökad effektivitet, smidig användning och långvarig prestanda.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

1 432,00 kr