Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Makita
SKU   B-06292

Makita B-06292 Sticksågblad super express 3st

Makita 3-delars sticksågsbladspaket erbjuder mångsidighet för olika material. Innehåller 1st B-50 blad för trä, 1st B-51 för metall och 1st B-52 för både trä och metall. Med en totallängd på 100mm och en arbetslängd på 73mm, är dessa högkvalitativa blad idealiska för en rad olika såguppgifter.

Out of stock - on backorder and will be dispatched once in stock (ca 3-7 arbetsdagar).
product.showwarehousestatus
132,00 kr

product.fulldescription

Makita presenterar ett mixat paket med 3 sticksågsblad, designade för att möta olika sågbehov i både trä och metall. Detta paket innehåller ett B-50 blad för trä, ett B-51 blad för metall och ett B-52 blad som är lämpligt för både trä och metall, vilket ger användaren flexibilitet och effektivitet i sitt arbete.

Varje blad i detta paket har en totallängd på 100mm och en arbetslängd på 73mm, vilket ger optimal balans mellan räckvidd och precision. Bladen är tillverkade med Makitas kända kvalitet och hållbarhet, vilket säkerställer lång livslängd och konsekvent prestanda även under krävande förhållanden.

B-50 bladet är speciellt utformat för träbearbetning och erbjuder rena och precisa snitt. Det är idealiskt för allt från grova snitt till finare detaljarbete i olika trämaterial.

B-51 bladet är optimerat för metallkapning och erbjuder hög skärprestanda i olika metaller, inklusive mjuka och icke-järnhaltiga metaller. Dess robusta konstruktion säkerställer att det klarar av de utmaningar som metallbearbetning innebär.

B-52 bladet är en mångsidig lösning för dem som arbetar med både trä och metall. Detta blad kombinerar egenskaperna hos de andra två bladen, vilket gör det till ett utmärkt val för blandade material och komplexa projekt där olika materialtyper används.

- Mångsidighet för arbete med olika material.
- Högkvalitativa blad för långvarig användning.
- Optimal balans mellan längd och precision.
- Specialiserade blad för trä, metall och blandade material.
- Tillförlitlig prestanda från ett välkänt varumärke.

Makita 3-delars sticksågsbladspaket är en mångsidig och högkvalitativ lösning för professionella användare som behöver pålitliga blad för olika material. Paketet erbjuder specialiserade blad för trä, metall och blandade material, vilket gör det till ett utmärkt val för en mängd olika projekt.

Användningsområden
Professionell trä- och metallbearbetning.
Snickeri och konstruktion.
Detaljerad sågning i blandade material.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

25,00 kr
115,00 kr
13 744,00 kr
3 390,00 kr
598,00 kr
283,00 kr