Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Makita
SKU   831279-0

Makita 831279-0 LXT 600 Väska i tyg

Makita LXT 600 verktygsväska rymmer 5-6 verktyg, batterier & laddare. Utrustad med hjul och utdragbart handtag för enkel transport. Mått: 700x350x300mm.

In stock
product.showwarehousestatus
Den här produkten ingår i kampanjerna:
Makita Sommardeals 2024

🌞 Makita Sommardeals - Heta Priser på Maskiner och Verktyg! 🌞
Sommaren är här och det är dags för fantastiska erbjudanden från Makita! Upptäck våra sommardeals med riktigt heta priser på utvalda maskiner och verktyg. Detta är den perfekta chansen att uppgradera din verktygslåda med högkvalitativa produkter från Makita till otroliga priser.

Makita Registrera 3-års garanti

Makita erbjuder en extra förlängd garanti till sina kunder utöver standardgarantin som tillverkaren erbjuder. Genom att registrera din produkt på vår hemsida kan du förlänga garantitiden till tre (3) år. Den 3-åriga garantitiden gäller från inköpsdatum.

Villkor för Förlängd Garanti:
Produkten har inhandlats hos en auktoriserad återförsäljare
Produkten måste registreras senast 4 veckor från inköpsdatum.
Registrering är endast möjlig på Makitas webbplats www.makita.se och kräver att du samtycker till att dina personuppgifter ingår i Makitas kundregister.
Den förlängda garantin omfattar endast elektriskt motordrivna produkter (el-anslutna eller batteridrivna) samt gasdrivna spikpistoler.
Den förlängda garantin är personlig och kan inte överlåtas.
Den förlängda garantin omfattar inte tillbehör, batterier, laddare, lampor, uppvärmda jackor, bensindrivna produkter, tryckluftsdrivna spikpistoler, kompressorer eller industriella skruvmejslar.
För ytterligare villkor, se Makitas allmänna garantivillkor.

Efter Registrering
När du har registrerat din produkt på vår hemsida har du möjlighet att skriva ut ett garantibevis samt en kopia av ditt inköpskvitto, om du har laddat upp det i systemet.

Om produkten lämnas in för reklamation till en serviceverkstad under den förlängda garantitiden, måste en kopia av inköpskvittot samt en kopia av garantibeviset bifogas.

494,00 kr

product.fulldescription

Makita LXT 600 är en rymlig verktygsväska som är skräddarsydd för att förvara och skydda 5-6 Makita-verktyg, samt tillhörande batterier och laddare. Den har hjul och ett utdragbart handtag för enkel transport. Måttet är 700x350x300mm, vilket gör den praktisk för professionella behov.

- Rymlig design som rymmer 5-6 verktyg.
- Hjul och utdragbart handtag för smidig förflyttning.
- Skyddar verktyg, batterier och laddare effektivt.
- Skräddarsydd för Makita-verktyg.
- Robust konstruktion för långvarig användning.
- Praktiska mått på 700x350x300mm.

Makita LXT 600 verktygsväska i tyg är perfekt för förvaring och transport av 5-6 Makita-verktyg, batterier och laddare. Med hjul och utdragbart handtag gör den transporten enkel och skyddar dina verktyg pålitligt.

Användningsområden
Förvaring och transport av Makita-verktyg.
Skydd av verktyg, batterier och laddare på arbetsplatsen och under transport.Tekniska data
Mått    700x350x300mm

product.downloads

Customers who bought this item also bought

33,00 kr
949,00 kr
128,00 kr
54,00 kr
136,00 kr
21,00 kr
890,00 kr
1 369,00 kr