Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Hultafors
SKU   7317845901014

Hultafors Verktygshink 15L

Hultafors Verktygshink 15L är en robust och ergonomisk verktygshink tillverkad av slitstark PP-plast. Med en kapacitet på upp till 100 kg är den perfekt för att bära verktyg och förnödenheter. Hinken har ett bekvämt, uppfällbart handtag, en graderad mätskala i liter och är stapelbar för enkel förvaring. Hål på sidorna möjliggör fäste av ett axelband.

In stock
product.showwarehousestatus
174,00 kr

product.fulldescription

Hultafors Verktygshink 15L är designad för att erbjuda optimal komfort och hållbarhet för både professionella användare och hobbysnickare. Tillverkad av robust PP-plast, är denna verktygshink slitstark och klarar av tuffa arbetsförhållanden. Med en kapacitet på upp till 100 kg kan den enkelt bära tunga verktyg och förnödenheter, vilket gör den idealisk för en mängd olika arbetsuppgifter.

Hinkens ergonomiskt utformade baksida förbättrar komforten och ergonomin vid bärande, vilket minskar belastningen på användaren. Det bekväma handtaget kan ställas i uppfällt läge när hinken ställs ned, vilket underlättar nästa lyft och gör det lättare att hantera hinken under arbetet. Verktygshinken är också stapelbar, vilket gör den enkel att förvara och transportera.

En praktisk graderad mätskala i liter på insidan av hinken gör det enkelt att mäta vatten eller andra vätskor, vilket ökar dess mångsidighet. Hål på sidorna möjliggör fäste av ett axelband, vilket ger ytterligare bäralternativ och flexibilitet.

- Robust konstruktion i slitstark PP-plast
- Ergonomisk design för förbättrad komfort vid bärande
- Bekvämt, uppfällbart handtag för enkel hantering
- Stapelbar för enkel förvaring
- Graderad mätskala i liter för mätning av vätskor
- Kapacitet på upp till 100 kg för tunga verktyg och förnödenheter
- Hål för axelband för ytterligare bäralternativ
- Mångsidig användning för olika arbetsuppgifter

Användningsområden
Hultafors Verktygshink 15L är idealisk för byggarbetsplatser, verkstäder och hemmaprojekt. Den är perfekt för att bära och förvara verktyg, förnödenheter och vätskor, vilket gör den till en oumbärlig partner för hantverkare och gör-det-själv-entusiaster.

Tekniska data
Material PP-plast
Kapacitet 15 liter
Max belastning 100 kg
Ergonomisk design
Uppfällbart handtag
Graderad mätskala i liter
Hål för axelband
Stapelbar


product.downloads

Customers who bought this item also bought

39,00 kr
54,00 kr
197,00 kr
118,00 kr
16,00 kr
50,00 kr
12,00 kr
227,00 kr