Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Hultafors
SKU   7392333592011

Hultafors Talmeter med flärp 3m

Hultafors Talmeter är ett innovativt måttband med en längd på 3m och bandbredd på 16 mm, utrustat med en gradering i millimeter för precision. Dess kapsel i ABS-plast och vitt stryktåligt stålband kombinerar hållbarhet med funktionell design, inklusive märk- och mäteggar för både utvändiga och invändiga mätningar.

In stock
product.showwarehousestatus
266,00 kr

product.fulldescription

Hultafors Talmeter tar mätning och märkning till en ny nivå med sin unika kombination av funktionalitet och hållbarhet. Detta måttband, med en längd på 3 meter och en bandbredd på 16 mm, är designat för att erbjuda maximal precision och användarvänlighet i en mängd olika arbetsmiljöer. Den stryktåliga stålbandet är vitt för ökad läsbarhet, medan kapseln i ABS-plast ger ett starkt och hållbart yttre skydd.

Med de kombinerade märk- och mäteggarna kan användare snabbt och enkelt mäta upp och märka ut både utvändiga och invändiga längder. Talmeter introducerar även en unik diametermätning med hjälp av skalan på bandets baksida samt en passarfunktion för exakt märkning av runda former. Mättungan, som är lätt att fälla ut och in tack vare den greppvänliga släden, och skalan som automatiskt låses i normalläge, förenklar mätprocessen ytterligare.

- Precision i millimeter för utvändiga och invändiga mätningar.
- Diametermätning och passarfunktion för märkning av runda former.
- Stryktåligt stålband och robust ABS-plastkapsel för långvarig användning.
- Greppvänlig släde för enkel hantering av mättungan.
- Skalan låses automatiskt i normalläge för bekväm användning.

Upptäck Hultafors Talmeter måttbandet som erbjuder exakta mätningar och praktiska märkfunktioner. En oumbärlig verktyg för professionella och DIY-projekt.

Användningsområden
Professionellt hantverk och byggprojekt.
DIY-projekt och hemförbättringsarbeten.
Exakt mätning och märkning av både raka och runda former.

Tekniska data
Längd 3m
Bandbredd 16 mm

Hultafors Talmeter 3m är ett måttband designat för professionell användning, som kombinerar precision och hållbarhet. Dess kompakta storlek och den 16 mm breda bandet gör det till ett utmärkt verktyg för en mängd olika mätuppgifter.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

197,00 kr
54,00 kr
118,00 kr
160,00 kr
71,00 kr
84,00 kr
78,00 kr
159,00 kr