Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Hultafors
SKU   7317846501015

Hultafors Stiftpenna HDM

Hultafors Stiftpenna HDM är en innovativ stiftpenna med inbyggd vässare i hölster. Den är designad för arbete i krävande miljöer, med fokus på enkelhet, hållbarhet och praktisk användning. Hölstret ger inte bara snabb åtkomst till pennan utan också en vässningsfunktion, och leder bort smuts och fukt, vilket säkerställer att pennan håller längre. Pennan har också en ergonomisk design som är lätt att hantera.

In stock
product.showwarehousestatus
124,00 kr

product.fulldescription

Hultafors Stiftpenna HDM är inte din vanliga stiftpenna. Det är en genomtänkt arbetsverktyg som ger mer än bara möjligheten att skriva. Med en ergonomisk och greppvänlig design är den utformad för att ge användaren bästa möjliga upplevelse i arbetsmiljön.

En av de mest framstående funktionerna är pennans hölster. Det håller inte bara pennan säkert på plats, även när du böjer dig, men det har också en inbyggd vässare. Denna vässare är både skarp och lättillgänglig, vilket gör det snabbt och enkelt att vässa stiftet när det behövs. Ett hål i botten av hölstret fungerar också som en avloppskanal, vilket leder bort smuts och fukt. Detta garanterar att pennan håller längre, även i fuktiga eller smutsiga arbetsmiljöer.

Stiftet i pennan är optimerat för hållbarhet, och det är även resistenta mot väta. Om stiftet behöver bytas ut är det lätt att göra, och refillpaketet kommer med 10 stift i en praktisk behållare.

Rullstopp på både penna och hölster ser till att de stannar där du lägger dem, så du behöver inte oroa dig för att de rullar iväg på en lutande yta.

- Greppvänlig och ergonomisk design för bästa användarupplevelse.
- Hölster med inbyggd vässare för snabb och enkel vässning.
- Rullstopp-funktion förhindrar att pennan eller hölstret rullar iväg.
- Optimerat stift som är både hållbart och resistenta mot väta.
- Lätt att byta stift med refillpaket som innehåller 10 stift.

Hultafors Stiftpenna HDM kombinerar praktisk design med hållbarhet. Med en inbyggd vässare i hölstret, rullstopp-funktion och ett stift optimerat för resistens mot väta, är denna stiftpenna ett måste för alla hantverkare som behöver en pålitlig och hållbar penna för deras arbetsbehov.

Teknisk data
Färg märkpennor    Grafit
Längd    164 mm

Passande reservstift:
Hultafors Reservstift HRD Grafit (10st)
Hultafors Reservstift HRD Grafit,Röd,Gul (10st sort)

product.downloads

Customers who bought this item also bought

75,00 kr
197,00 kr
31,00 kr
16,00 kr
54,00 kr
78,00 kr
20,00 kr
81,00 kr