Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Showing prices with VAT
/
Show prices without VAT
Manufacturer: Hultafors
SKU   7317842531214

Hultafors Quattro 270 Ställbar Vinkelhake

Hultafors nya vinkelhake är en innovativ och mångsidig mätverktyg med ett blad som kan vridas 270°. Den har ett unikt designat anslag för tunna plåtdetaljer, markeringar för specifika vinklar och är hopfällbar för enkel förvaring. Bladet är anpassat för vanliga regelbredder och har märkskåror för parallella linjer. Robust och exakt, är denna vinkelhake ett idealiskt verktyg för professionella hantverkare.

In stock
product.showwarehousestatus
427,00 kr

product.fulldescription

Hultafors tar precision och användbarhet till nästa nivå med sin nya vinkelhake. Utformad för proffs, kan bladet på denna vinkelhake vridas 270°, vilket låter dig använda motsatt sida av anslaget för att hantera även de tunnaste plåtdetaljer. Detta innovativa designelement gör det enkelt att arbeta med en mångfald av material och applikationer.

Förutom standardinställningarna kan du med denna vinkelhake snabbt och enkelt mäta och märka ut 22,5°, 67,5° samt 75°/15°, vilket är vanliga vinklar inom hantverk och byggnation. När den inte används är verktyget helt hopfällbart, vilket gör det till en dröm att förvara i fickan på arbetsbyxorna eller i verktygslådan.

Bladet är 45 mm brett, vilket passar utmärkt för arbete med standardiserade regelbredder, och en centralt placerad linje på bladet underlättar märkning på båda sidor av en regel. Ytterligare en praktisk funktion är de fina märkskåror som finns med 5 mm mellanrum längs bladet, perfekta för att rita eller skära linjer parallellt med en kant.

Vinkeln har två olika hörn; ett skarpt vid 90° och ett avrundat när bladet är vridet 270°, vilket gör den utmärkt för att arbeta i både standard och ojämna hörn. Tillverkad av 1 mm tjockt, höghållfast rostfritt stål och med en robust led, står denna vinkelhake emot krävande arbetsmiljöer och bibehåller precisionen över tid. Dess noggrannhet är verifierad med en vinkeltolerans på ±0,06° (±1 mm/m), tack vare CNC-frästa anslag och laserprecisionsskuret blad.

- 270° vridbart blad för ökad flexibilitet.
- Hopfällbar för kompakt förvaring och portabilitet.
- Mätmarkeringar för vanliga snedvinklar.
- Dubbla hörn för arbete i olika typer av hörn.
- Robust konstruktion och hög precision.

Hultafors vinkelhake är ett måste för hantverkaren som värdesätter precision och mångsidighet. Med ett vridbart blad, kompakt hopfällbarhet och vinkeltolerans på ±0,06°, är detta verktyg designat för att hålla och prestera i tuffa arbetsförhållanden.

Användningsområden
Mätning och märkning inom snickeri och bygg.
Arbete med reglar och plåtdetaljer.
Precisionssågning och fräsning i olika vinklar.

product.downloads

Customers who bought this item also bought

47,00 kr
47,00 kr
16,00 kr
160,00 kr
197,00 kr
47,00 kr
49,00 kr
95,00 kr